Zakaria Bakkali ar putea ajunge din vara la Real Madrid Castilla

Zakaria Bakkali (18 ani) joaca la PSV Eindhoven

Presa olandeza sustine ca Real Madrid se afla pe urmele “perlei” de la PSV Eindhoven, Zakaria Bakkali. Tanarul international belgian in varsta de numai 18 ani a trezit interesul multor grupari puternice din Vest si are sanse mici sa mai ramana si in vara la gruparea pregatita de Philippe Cocu.

Bakkali a facut istorie practic in acest sezon de Eredivisie. In al doilea sau meci in prima liga olandeza, Zakaria a reusit un hattrick in partida de campionat contra celor de la NEC Nijmejen, devenind la numai 17 ani si 196 de zile, cel mai tanar jucator care face “tripla” in toata istoria primei ligi olandeze.

De Telegraaf sustine ca intre clubul olandez si fotbalistul belgian au intervenit probleme mari in ceea ce priveste prelungirea acordului. Reprezentat de unchiul sau, Hakima Bakkali, fotbalistul pare curtat deja de Arsenal si Liverpool. Conform sursei amintite, Real Madrid va incerca si ea in vara achizitionarea lui Bakkali care timp de un an de zile ar urma sa imbrace tricoul Castillei, dar care va avea si “fisa la prima echipa”.

Fotbalistul nascut la Liege, are origini marocane si si-a facut deja debutul in puternica echipa nationala condusa de Marc Wilmots. Bakkali masoara 1,64, poate evolua atat ca aripa cat si ca al doilea varf si impresioneaza prin tehnica si viteza.

VIDEO: Zakaria Bakkali in actiune

Despre autor

Tags: ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap