Zidane, inainte de derby: “Neymar e foarte bun, dar ai mei sunt cei mai buni. In viitor, vom vedea”

Zinedine Zidane a sustinut conferinta de presa din pre-ziua meciului derby cu Atletico Madrid. Tehnicianul francez a confirmat ca Dani Carvajal este apt pentru acest joc, a analizat interesul pentru Neymar si a negat un conflict intre Ramos si Cristiano. Iata, pe scurt, cele mai importante declaratii ale sale.

  • Keylor Navas este din ce in ce mai bine. Nu stiu cand va reveni, dar vreau sa fie la 150% din potential.
  • N-a fost nimic intre Ramos si Cristiano. Sunt lucruri normale in viata fiecaruia dintre noi. Fiecare e liber sa spuna ceea ce vrea, nu ne obliga nimeni sa spunem lucuri pe care nu vrem sa le spunem. Am doi jucatori care sunt legende ale acestui club si care se respecta foarte mult. Polemica nu exista intre ei! Suntem linistiti!
  • Atletico este o echipa buna, contondenta, dar care stie sa joce. Noi vom incerca sa facem tot posibilul pentru a castiga acest meci. Si trebuie sa o facem cat mai bine.
  • Cel mai frumos moment cu Atletico? Cand ridici trofeul, dupa ce ai ajuns intr-o finala, ceea ce nu e deloc usor. Cam asta e cea mai frumoasa amintire.
  • Nu exista polemica in jurul subiectului Neymar. Vom vedea ce se va intampla in viitor, dar nu exista polemica. Neymar e un fotbalist foarte bun, insa eu ma gandesc la jucatorii mei, caer sunt cei mai buni. Acum, ii am deja pe cei mai buni la dispozitie. Pe viitor, vom vedea
  • Nu ma gandesc la avansul fictiv de 11 puncte. Eu ma gandesc ca Leganes poate castiga (rade). Ei vor juca inaintea noastra, indiferent de rezultatul lor va trebui sa oferim 90 de minute de sacrificiu si fotbal
  • Carvajal si Modric sunt apti pentru acest joc. Dani e pregatit de ceva timp, n-a mers la echipa nationala si este pregatit de joc.
  • Echipa e bine in acest moment, ne-au lipsit jucatorii de la echipele nationale, insa ne-am pregatit bine. Pentru ambele formatii este un meci special, pentru mine sunt trei puncte puse in joc.

Despre autor

Tags: , , ,

Laur Anghelache

Laur Anghelache

Orice om este prost cel putin 5 minute pe zi; intelepciunea consta in a nu depasi acesta limita. #SiempreMadridista

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap