Cristiano Ronaldo: “Nu ne este frica de nimeni, lucurile se vor schimba in scurt timp!”

Cristiano Ronaldo a oferit cotidianului L’Equipe un intevriu in aceasta saptamana. Favorit la castigarea Balonului de Aur 2017, Ronaldo a analizat situatia de la Real Madrid, criticile pe care le-a primit in ultima vreme si activitatea sa din acest an. Iata declaratiile legendei merengue:

Baloane de Aur: “Atat timp cat joc, vreau sa castig toate trofeele posibile, la club si individual. Imi doresc Balonul de Aur din acest an, dar ma gandesc ca trebuie sa luptam pentru trofeele care urmeaza. Mi-ar placea sa am sapte copii si sapte baloane de aur”

Presiune pentru lipsa de goluri: “Eu nu-i critic pe oamenii care se indoiesc de mine. Dar ceea ce mi se intampla acasa este foarte ciudat. Cand nu marchez, mama ma intreaba de ce n-o fac. Fiul meu de asemenea, Fratele meu…sora mea. Toti ma intreaba ce se intampla cu mine. Accept criticile, dar nu sunt de acord cu ele, sunt privit ca o masinarie de goluri, dar fotbalul nu inseamna doar asta”

Teama de PSG: “Nu ne este frica de nimeni, nu ne este frica de PSG. Suntem campioni in Champions League. Am castigat doua trofee consecutive, ar trebui sa respectati asta. Cred ca am demonstrat ca atunci cand suntem pregatiti putem scrie istorie”

Momentul slab al echipei: “Lucrurile se vor schimba, nu ma tem. Eu voi munci in aceeasi maniera si imi voi pastra etica muncii intotdeauna, indiferent de moment”

Sanctiunea de cinci meciuri: “Eram foarte, foarte motivat sa incep sezonul. Dar cand anumite persoane iti fura acest drept…iar forma in care s-a petrecut totul m-a deceptionat profund, m-a deconectat. A fost o mare eroare de arbitraj acolo, iar eu am fost pedepsit. Am fost foarte, dar foarte dezamagit”

Despre Zidane: “E la fel ca mine, nu se teme. Lucurile se vor schimba, pentru ca nu suntem perfecti. Un om nu poate fi 100% mereu. Este o chestiune de rabdare”

Critica pentru perioada proasta a echipei: “Toti ochii sunt pe noi si e normal. Daca Madridul pierde doua partide e sfarsitul lumii, pentru ca e Real Madrid. Dar suntem oameni, gresim. Mi se pare ciudat ca oamenii au uitat ca am castigat doua titluri majore acum cateva luni”

Despre autor

Tags: ,

Angelito

Angelito

"En el fútbol, el público se cansa de sus grandes figuras antes que éstas empiecen a fallar." - Don Santiago Bernabeu

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap