ABC ofera 9 motive pentru care Neymar poate ajunge la Real Madrid

neymar

Cotidianul ABC ofera 9 motive pentru care Neymar se gandeste serios sa plece de la Paris Saint Germain la Real Madrid. Analizand toate informatiile scurse in presa in ultima perioada, precum si cateva surse interne, cei de la ABC au ajuns la urmatoarele 9 concluzii, destul de pertinente si in opinia mea.

Motivul numarul 1: Campionatul francez nu are cel mai ridicat nivel. Neymar stia asta inca de cand a ales sa mearga in Ligue 1, dar nu se astepta ca toata atentia pe meciurile PSG-ului sa fie exclusiv in Champions League. Ligue 1 pare o joaca pentru parizieni, in timp ce Neymar stie deja ce inseamna sa imbraci tricoul uneia dintre cele doua mari cluburi ale Planetei intr-un Clasico sau intr-o lupta la baioneta pana in ultima runda pentru titlu.

Motivul numarul 2: Se simte dezamagit de Al Khelaifi. In principal pentru faptul ca nu i-a tinut partea 100% in “scandalul” cu Edinson Cavani, Scandal pe care Neymar l-a luat drept unul personal.

Motivul numarul 3: Problemele juridice pe care le are Al Khelaifi, cel care in ultima luna a lasat practic clubul pe mana lui Antero Henrique, omul sau de incredere si directorul sportiv al PSG. Neymar stie ca Al Khelaifi a fost unul dintre principalele motive pentru care a ajuns la PSG, iar situatia actuala, una instabila, nu-i place deloc.

Motivul numarul 4: Atat antrenorul Unai Emery cat si starurile din lotul PSG-ului nu-l plac! Unii chiar deloc, altii mai putin expresiv, Dar Neymar nu se simte bine la PSG si asta e o realitate.

Motivul numarul 5: Tot anturajul lui il sfatuieste deja sa plece din Franta. Nimic din ceea ce a gasit la Paris, cu exceptia orasului, nu seamana cu nivelul “mondial” pe care il gasise la Barcelona si pe care il va gasi evident, la Real Madrid. Probabil ca Real Madrid este singurul loc din lume in care poate realiza ce inseamna un club grandios din toate punctele de vedere. Toni Kroos a experimentat asta cand a venit la Real de la Bayern si s-a exprimat in BILD cu surprindere atunci.

Motivul numarul 6: Wagner Ribeiro, care este in anturajul sau inca de mic este omul care l-a adus la Real Madrid cand era un copil, pentru ca Neymar sa vada ce inseamna Real Madrid. In prezent, Ribeiro, un bun prieten al lui Florentino Perez, discuta intens cu tatal fotbalistului despre aceasta portita.

Motivul numarul 7: Neymar da Silva Santos, tatal sau. Adica omul care insista primul ca Ney Junior sa plece de la PSG. La Gala FIFA, tatal fotbalistului a fost aproape in permanenta in “anturaj blanco” fiind vazut de foarte multe ori in apropierea presedintelui Perez, a lui Marcelo, Cristiano Ronaldo sau a lui Jose Angel Sanchez.

Motivul numarul 8: Nadine Goncalves, mama sa. A marturisit recent ca nu-i place Parisul si ca este un oras minunat pentru vacante scurte.

Motivul numarul 9: Toti prietenii sai apropiati i-au transmis ca doar la Real Madrid va castiga Balonul de Aur. In plus, este considerat urmasul lui Cristiano Ronaldo in formula Madridului, detaliu care-l incanta pe fotbalistul brazilian foarte mult, tinand cont ca ar putea deveni super starul si centrul de atentie al celui mai mare club al lumii.

Despre autor

Tags: , ,

Angelito

Angelito

"En el fútbol, el público se cansa de sus grandes figuras antes que éstas empiecen a fallar." - Don Santiago Bernabeu

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap