Agentul lui Bale: “Gareth adora Realul! Vrea sa ramana aici, pentru restul carierei sale!”

Browse By

 • Dorian Preda

  Bine ca l-ati postat. Nu era Bale destul de injurat. Mi se pare ok ce spune omul si apropos de faza asta cu “nu primeste suportul, pe care altii, mai putin buni il primesc” ce e gresit in asta? Lucas Vazquez indiferent de ceea ce face e aplaudat in picioare si omul n-are nivel de Real Madrid! Mayoral a jucat 3 minute cu Malaga si a fost aplaudat la scena deschisa in timp ce Benzema, autor a trei goluri in 3 -4 zile a fost fluierat. Nu greseste cu nimic! Pt englezi e absolut ciudat sa vada asa ceva, pt ca sunt obisnuiti altfel.

  In alta ordine de idei: nu-mi place personajul Barnett. Mi se pare insalubru pentru un britanic bogat, dar in 80% din afirmatiile din interviu are dreptate.

  • zeshe

   Ceea ce am învățat în aproape 15 ani despre fanii de pe Bernabeu e că nu se pune atât de mult accent pe valoarea fotbalistului cat pe efort și atitudine. Referitor la Bale, valoarea e in cel mai bun caz discutabilă iar despre atitudine nu știu ce să spun… când a intrat pe final în finala CL la fiecare atingere de minge a șutat la poarta…

   • Dorian Preda

    Ti-am mai scris o data: Bale e fotbalistul de atac din Spania cu cele mai multe recuperari facute in ultimii 2 ani. Daca nici asta nu vb de atitudine si efort…inseamna ca fie publicul de pe Bernabeu e mult prea nationalist, fie e mult prea putin priceput la fotbal. Prefer sa cred prima varianta. Cat despre parerea ta personala despre valoarea fotbalistului Gareth Bale, prefer sa ma abtin. E strict subiectiva si nu atrage interesul decat unei minoritati de pe acest site. Raman cu parerea unanim valabila a oamenilor de fotbal despre Gareth Bale si cu parerea mea, la fel de subiectiva.

    • zeshe

     Și eu îți spun părerea mea sincera că sper ca Bale sa revină la nivelul din 15-16 pentru că în Benzema mi-am pierdut orice fel de speranță.

     Adică Isco-Bale-Ronaldo e mult mai ok din punctul meu de vedere decât Isco-Benzema-Ronaldo

 • Catalin Stoica

  Mi se pare o nedreptate totala ce i se intampla. Un jucator atat de muncitor si dedicat care mereu cand a intrat intr-un meci a facut-o bine, cu un caracter impecabil, sa suporte asemenea nefericiri mi se pare groaznic. Se va intoarce roata curand… trebuie. Nuestro galés, te queremos mucho!

 • Raul Diaz

  Eu mereu l-am susținut pe Bale și o să-l susțin, pe postul lui momentan nu există jucător mai bun ca el!

 • Torpyla

  cel mai prost lucru pe care l-a facut vreodata bale a fost sa se lase reprezentat de scrusura asta.

  • zeshe

   Daca nu era el dădea de altul.

   • Torpyla

    Dar asta e la un nivel aparte.

    • zeshe

     Mino Raiola

     • Torpyla

      Aia e ultima mizerie. Raiola sau Mendes sunt ultimele scursuri ale societății.

Real Madrid Romania