Allez Zizou! “Pentru că, nu-i așa, nu poți mulțumi niciodată pe toată lumea”

Pentru că, nu-i așa, nu poți mulțumi niciodată pe toată lumea. Sunt mulți fanii lui Real Madrid care se bucură precum copiii acum de toate prezentările de fotbaliști pe care și-i doreau la Real.

Asta nu poate veni decât dacă pleacă alții, ca Llorente, ca Vallejo și alții ca ei. E păcat? Este, dar nu poți cumpăra fără să vinzi.

În toamnă, când alt antrenor îi juca pe copiii ăștia și normal că treburile mergeau greu, se făcea scandal că Real Madrid a greșit că nu a cumpărat vedete. Că timp nu e la Madrid pentru reconstrucție și că nu ne putem baza pe tineri.

Deși Real Madrid venea după 5 ani fantastici, nu, nu era răbdare pentru reconstrucție și Julen Lopetegui a trebuit să plece. A revenit Zizou și toți știam că nu promovează tineri, că se va baza fie pe oamenii cu care a câștigat, fie va cere vedete, deci face ceea ce se cerea în toamnă.

Deci de ce ne plângem? Sau, mai corect, nu e așa că unii dintre noi s-ar plânge oricum? Și să nu îmi spuneți că există cale de mijloc, pentru că nu există.

Dacă îi vrei pe Hazard, pe Pogba, pe mama lui Ștefan cel Mare și pe Zmeul Zmeilor, nu poți să pastrezi Vallejo, Llorente și alți copii, pentru care, la Realul însetat de prezentări de galactici nu e timp. Niciodată.

Cei care au reușit au profitat de noroc și de situații excepționale. Altfel, Europa e plină de foști copii crescuți de Real, care nu au avut loc aici.

PS. Sunt super ofticată din cauza plecării lui Marcos Llorente, o să mă oftic și la Jesus Vallejo, și la Mariano. Dar Zizou e antrenor și face ce vrea. Chiar dacă mie nu îmi convine.

Despre autor

Tags: ,

bembiluna

bembiluna

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap