Bale dupa egalul de la Varsovia: “Vina e a noastra, nu a antrenorului!”

La cateva ore dupa ce si-a prelungit contractul cu Real Madrid, galezul Gareth Bale a marcat aseara un gol fenomenal in poarta Legiei Varsovia. Impotriva polonezilor a fost activ (in special in prima parte a jocului), dar la fel ca si restul coechipierilor sai a apasat foarte rar pe acceleratie. La finalul jocului din Polonia, super starul galez a declarat presei: “La acest nivel nu te poti relaxa niciodata, pentru ca adversarii te vor penaliza. Noi am facut-o si iata ce am patit!”

Vizibil afectat de rezultatul partidei de la Varsovia, Gareth Bale a explicat: “Am jucat cu multi atacanti in aceasta seara, dar nu din aceasta cauza am pierdut cele trei puncte. La 2-0 am avut meciul sub control, dar ei au reintrat in meci prin acea executie splendida. Nu este vina antrenorului, nu este o problema de tactica, este vina noastra pentru ca nu am inchis cand trebuia meciul. Trebuie sa ne imbunatatim jocul in special atunci cand vine vorba de capitolul concentrare. Trebuie sa ne gandim si sa analizam serios acest meci, pentru ca astfel de episoade sa nu se mai repete”.

Despre reusita sa senzationala in poarta campioanei Poloniei, Gareth a spus: “A fost un gol frumos, dar nu am castigat meciul. Reusita mea nu conteaza, pentru ca echipa nu s-a impus la final. Felicit Legia, a facut un meci bun si pe Santiago Bernabeu, dar astazi am pierdut punctele din vina noastra. Am comis erori mari si am primit trei goluri” a declarat atacantul merengue. “A fost o senzatie foarte ciudata sa jucam fara spectatori, dar nu avem scuze. Erorile noastre nu sunt scuzabile, asa ca trebuie sa schimbam lucrurile si sa schimbam noi singuri aceasta situatie” a mai afirmat Bale.

Despre autor

Tags: , ,

Angelito

Angelito

"En el fútbol, el público se cansa de sus grandes figuras antes que éstas empiecen a fallar." - Don Santiago Bernabeu

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap