Bayern – Real Madrid: clasicul fotbalului european in sferturile UCL 2016/2017

La Nyon, sortii n-au fost deloc blanzi cu Real Madrid. Campioana en titre a Europei va avea de infruntat in sferturile de finala ale Uefa Champions League echipa pe care aproape toate casele de pariuri o vad drept favorita turneului in acest moment: Bayern Munchen.

Campioana Germaniei a aplicat o corectie usturatoare in optimi englezilor de la Arsenal, transand dubla mansa dupa un 10-2 ametitor. Pe banca tehnica a bavarezilor se afla tehnicianul italian, Carlo Ancelotti, omul de care se leaga trofeul La Decima la Madrid. Italianul este totodata singurul tehnician care a castigat cea mai importanta competitie inter-cluburi de trei ori in cariera sa.

Un clasic al fotbalului european, disputa dintre Bayern si Real Madrid nu va insemna doar revenirea lui Ancelotti pe Santiago Bernabeu, ci si revenirea lui Xabi Alonso in capitala Spaniei. Legendarul fotbalist spaniol a anuntat de altfel ca se va retrage din activitate dupa acest sezon. Totodata, si pentru Toni Kroos, dubla mansa cu Bayern va fi complet speciala, germanul fiind adversar de aceasta data al echipei la care a crescut.

In celelalte meciuri din sferturile UCL se vor duela Atletico Madrid si Leiceste, Juventus Torino si FC Barcelona si Borussia Dortmund si AS Monaco. Partidele se vor desfasura pe 11 si 12 aprilie, respectiv 18 si 19.

Despre autor

Tags: , ,

Realmadrid.com.ro

Realmadrid.com.ro

Ser del Madrid es saber que ya eres el mejor en algo

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap