Cadiz – Real Madrid, 21 aprilie 2021, ora 23.00

Singura echipă care a reușit în acest sezon să învingă Real Madrid și Barcelona întâlnește diseară campioana en titre, echipa noastră fiind obligată să câștige pentru a mai păstra șanse măcar teoretice la titlu. Cu o posesie de 25% și respectiv 18 % în cele 2 victorii menționate mai sus, Cadiz este o echipă care se apără foarte bine si contraatacă extrem de periculos, genul de echipă care nu convine madrilenilor.

Lista absenților de astăzi include din păcate și cele 2 motoare de la mijlocul terenului, baza succeselor de până acum, Toni Kroos ( nerefăcut după o ușoară accidentare și menajat ) și Luka Modric ( accidentat ușor la spate ieri la antrenament ) dar și în continuare pe Fede Valverde ( se află în izolare după contactul cu un covid pozitiv ). În acest fel, singurii 2 mijlocași valizi din lot sunt Casemiro și Isco care se pare că vor juca dublu pivot într-o formulă 4 – 2 – 3 – 1.

Pe linia de fund sunt în sfârșit vești bune, Rafa Varane revenind după covid, Dani Carvajal prinzând prima convocare după 2 luni de absență și Nacho revenind după suspendare. Cu Ferland Mendy în continuare accidentat, Marcelo va juca aproape sigur titular în stânga pe linia de fund.

În atac am putea miza pe 3 jucători în spatele lui Karim Benzema, Vini JR, Asensio și Rodrygo, cei 3 făcând schimb de locuri cât mai des și căutând să se asocieze pentru a crea dezechilibru în apărarea adversarilor.

Hala Madrid!

Despre autor

Realmadrid.com.ro

Realmadrid.com.ro

Ser del Madrid es saber que ya eres el mejor en algo

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap