Carlo Ancelotti dupa infrangerea cu Atletico: “Este doar o problema de intensitate si atitudine!”

Carlo Ancelotti a incercat sa explice la conferinta de presa de la finalul derbyului cu Atletico Madrid ce s-a intamplat in aceasta seara pe Santiago Bernabeu. Iata cele mai importante declaratii ale italianului:

Real a coborat nivelul fizic dupa pauza: “Trebuie sa analizam si sa incercam sa rezolvam aceasta problema cat mai repede cu putinta. Am facut o prima repriza buna, la fel ca pe Anoeta, dar partea a doua intr-adevar a fost modesta”

Fluieraturi la adresa lui Iker: “Nu am auzit fluieraturile, nu stiu daca este adevarat. Sunt concentrat de regula la meci, incerc sa ma gandesc la tactica nu la ceea ce se aude in tribune”

Unde s-a gresit: “Am pierdut dupa pauza ceea ce am facut bine in prima parte. N-am mai jucat cu intensitate, am coborat ritmul. Ca sa castigi cu Atletico trebuie sa joci cum am facut-o noi in prima repriza”

Sunt jucatorii sai blocati psihic? : “Cred ca platim micile detalii care apar in fotbal. Sunt momente cand lucrurile nu ies bine, iar micile erori te obliga sa platesti. Atletico a avut o singura ocazie la faza fixa si una pe final. Trebuie sa reactionam rapid in conditiile astea pentru ca marti ne asteapta un nou meci greu”

Este preocupat? : “Sunt pentru ca nu e un inceput bun de sezon. Din fericire este doar un inceput de sezon, dar si anul trecut am avut aceasta problema. Sunt convins ca prin munca si autocritica vom regla aceste probleme”

Primul gol a semanat cu cel primit pe Anoeta: “Cand primesti gol la prima bara ultimul responsabil este portarul”

Este sistemul gresit? :”Nu avem probleme cu sistemul, trebuie doar sa ne obisnuim unii jucatorii sa joace in acest sistem.Este totusi un sistem cunoscut, a fost o problema de intensitate si de atitudine in partea a doua, la fel ca pe Anoeta. Nu e o problema de sistem”

Kroos, Modric si James, un mijloc echilibrat? “Am multa experienta, am jucat la Milan cu Pirlo ca mediapunta. Aici am jucat cu Di Maria sau Modric ca mediapunta. Caut echilibru din partea jucatorilor cu mare calitate cum sunt ei trei. Ei trei pot si vor face diferenta”

Schimbarea lui Arbeloa: “Ramos este central, mai erau 15 minute si l-am schimbat pentru ca avea un galben. A muncit bine astazi, dar am preferat sa-l schimb”

Despre autor

Tags: , ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap