Carlo Ancelotti: “Stilul nostru nu se schimba! Putem vorbi despre un inceput de ciclu la Madrid”

Browse By

Carlo Ancelotti era fericit la finalul partidei de la Cardiff. Cu acelasi echilibru cu care ne-a obisnuit, tehncianul italian (aflat la cel de-al treilea trofeu cu Real Madrid) a analizat jocul cu FC Sevilla si totodata prestatia noilor achizitii, Toni Kroos si James Rodriguez.

Analiza jocului: “Echipa a facut un meci bun, daca tinem totusi cont de faptul ca n-am avut suficient de mult timp pentru a pregati acest meci. Am controlat partida si am avut o posesie pozitiva. James a avut ceva probleme in prima repriza, dar in partea a doua a facut exact ceea ce trebuia. Kroos a jucat foarte bine, mereu a controlat mijlocul terenului”

Inceputul unui ciclu: “Cred ca se poate vorbi de un inceput pentru ca avem un lot extraordinar, dar trebuie sa muncim foarte mult in toate competitiile. Jucatorii pe care i-am adus in aceasta vara aduc calitate si imbunatatesc jocul echipei. Cu totii avem incredere in noi si incercam sa ne raportam prin comparatie la ceea ce am facut anul trecut. Victoria din Champions League si castigarea La Decima a dat mult mai multa incredere echipei mele si mult mai multa personalitate”

Stil diferit: “Stilul nostru nu s-a schimbat. Se poate folosi mai mult sau mai putin contraatacul, dar Kroos a jucat astazi in rolul lui Xabi Alonso. Am fortat cand era nevoie si am utilizat velocitatea cand era necesar”

Se poate imbunatati acest lot: “Nu este usor sa-l imbunatatesti. Avem un lot fantastic. Este clar ca acest grup trebuie fortat si lucrat la maxim. Din acest punct de vedere nu avem un unsprezece standard. Avem nevoie de rotatii si avem jucatori care trebuie sa joace cat mai mult”

Alte asteptari de la Sevilla: “Cred ca Sevilla a pregatit meciul asa cum trebuia sa-l pregateasca. S-au aparat si au asteptat contraatacul. Cred ca per total jocul lor a fost bun, dar din fericire noi am castigat”

Cristiano: “Fantastic! A marcat doua goluri, a jucat bine in permanenta. E normal sa fie jucatorul meciului. Cristiano e mereu acelasi, mereu face ceea ce trebuie sa faca. Putine lucruri de spus despre Bale sau Benzema de asemenea care au jucat extraordinar”

Xabi Alonso: “Xabi nu a avut ocazia sa joace in acest meci dar ramane un jucator foarte important pentru noi. Este unul dintre cei mai importanti jucatori din grupul Real Madrid”

Kroos si James: “Amandoi s-au descurcat foarte bine, ne-au ajutat prin ceea ce au facut, prin ideiile lor, prin faptul ca au reusit sa se completeze. Astazi au fost perfecti. James a inceput ceva mai timorat in prima repriza, dar dupa pauza a jucat excelent”

Iker Casillas: “Ceea ce s-a intamplat la Cupa Mondiala este deja in trecut. Avem in fata un sezon nou. Titular de-acum incolo? Vom vedea, Iker Casillas are increderea noastra totala. Are increderea tuturor!”

 • doctoracu

  E enervant de diplomat don Carlo:-)))

 • Riley

  @doc stie la ce club a venit 🙂 altfel il maltrata presa pana acum 🙂

 • motanu

  este un caracter englez cu sange italian .
  cat despre stil…conceptie …
  cred eu ca acesta trebuieste adaptat la aptitudinile-minusurile jucatorilor ce alcatuiesc lotul…

 • Torpyla

  arata bine de tot hierro acolo.

  ma bucur ca face parte din organigrama clubului….el reprezinta un etalon in acest club,un anumit standard…impune respect doar prin prezenta…

  • Negru

   spune-i asta si lui Iker, ca nu lua aminte la sfaturile lui nici cand era capitan!

   • Torpyla

    iker e o legenda,nu-l poate contesta nimeni…el e Dumnezeul tuturor…el detine adevarul absolut!

 • psycho

  totusi care e stilul “nostru” ?

Real Madrid Romania