Cicinho: “Existau grupuri la Real Madrid pe vremea mea: Raul, Casillas si Salgado manipulau totul!”

Brazilianul Cicinho isi continua dezvaluirile legate de cariera sa, dar si despre perioada Real Madrid. Dupa ce a marturisit ca n-a reusit sa se impuna la nivel inalt din cauza alcoolului si a vietii extrasportive, fostul fundas dreapta de la Real Madrid acuza grupurile de interese din vestiarului echipei blanco, lansand atacuri grave la adresa unor legende blanco precum Raul sau Iker Casillas. Pentru ESPN Brasil, Cicinho a spus: “Cand Roberto Carlos a plecat de la Real Madrid, eu eram titular, Sergio Ramos era fundas central si uneori fundas dreapta, iar Michel Salgado ajunsese a treia optiune. In acel moment, Iker Casillas si-a cedat rolul de capitan secund al echipei, pentru a-l face pe Salgado, prietenul sau, sa joace mai des. Erau grupuri si grupulete la Real Madrid. Julio Baptista deja ma avertizase despre acest detaliu inainte sa vin” a atacat Cicinho.

Vorbind despre aceste grupuri, fundasul dreapta brazilian a spus: “Michel Salgado saluta pe toata lumea atunci intra in vestiar, dar pe mine ma sarea, concurentul sau direct. Era nedrept, dar ce puteam face?” marturiseste brazilianul care continua atacul furibund: “Sefii vestiarului erau Guti, Salgado, Helguera, Casillas si Raul. Cine nu intra in acest grup al lor si cine nu se supunea era condamnat. Ei erau liderii, ei erau sefii vestiarului, ei faceau ce vroiau. Acesti jucatori manipulau totul. Spre exemplu, Ronaldo Nazario facea un meci grup….deja prietenii lui Raul din presa ieseau a doua zi si spuneau ca Raul e mult mai bun si mai util decat Ronaldo echipei…si sa fim seriosi, Raul trebuia sa se mai nasca de trei ori ca sa fie peste nivelul lui Ronaldo!” a incheiat fostul fundas dreapta al Madridului.

Cicinho a fost adus la Real Madrid in 2006, dar a parasit gruparea blanco dupa numai un sezon. Ajuns la 36 de ani, brazilianul a mai evoluat pentru AS Roma, Villarreal sau Sivasspor, iar in tara sa pentru Botafogo, Atletico Mineiro, Sao Paolo sau Sport Recife. La Real Madrid a strans in sezoanele 2005-2006 si 2006-2007 numai 32 de meciuri, marcand insa de trei ori si pasand decisiv in patru randuri.

Despre autor

Tags: , , ,

Angelito

Angelito

"En el fútbol, el público se cansa de sus grandes figuras antes que éstas empiecen a fallar." - Don Santiago Bernabeu

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap