Comunicat | AmStadion, noul partener al site-ului nostru

amstadion

Realmadrid.com.ro si Juntos Ganamos Siempre anunta cu bucurie semnarea unui parteneriat cu cei de la AmStadion, companie care va ofera la cele mai bune preturi produse originale cu Real Madrid, precum si alte obiecte atractive cu insemnele clubului nostru.

Daca esti interesat de achizitionarea unui tricou cu Real Madrid, am gasit solutia pentru tine! Ca urmare a parteneriatului dintre site-ul nostru si amstadion.com, acum poti beneficia de produse originale si licentiate cu insemenele clubului tau preferat, la cele mai bune preturi.

Compania cu sediul central in Cracovia (Polonia) detine o platforma online, care va pune la dispozitie o serie de echipamente originale cu insemnele mai multor cluburi importante din Europa, printre care si Real Madrid.

In urma contactelor stabilite cu reprezentantii firmei, am cazut de comun acord sa colaboram pentru urmatorul an, in ceea ce se vrea un pas inainte in dezvoltarea comunitatii noastre si a site-ului www.realmadrid.com.ro.

Daca te numeri printre posesorii de carnete madridista, contacteaza-ne si vom avea grija ca tu sa te bucuri si de o mica reducere din partea noilor nostri parteneri. Iti stam la dispozitie pe pagina noastra oficiala de Facebook https://www.facebook.com/juntosganamosiempre.

Produse originale si licentiate cu Real Madrid gasesti pe www.amstadion.com, acolo unde poti rasfoi oferta partenerilor nostri si poti profita de reducerile de ultima ora.

Despre autor

Tags: , , ,

Realmadrid.com.ro

Realmadrid.com.ro

Ser del Madrid es saber que ya eres el mejor en algo

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap