Cristiano Ronaldo: 294 de goluri pentru Real Madrid si 50 de suturi…in bara

Browse By

Are mai multe goluri decat meciuri la Real Madrid, dar cifrele sale puteau sa aiba proportii si mai mari. Conform cotidianului AS, Cristiano Ronaldo a trimis balonul in bara in 50 de randuri de cand joaca la Real Madrid. Si asta pe langa cele 294 de goluri marcate deja in tricoul actualei campioane a Europei.

Cea mai recenta bara a internationalului portughez a fost cea de pe Nou Camp, la scorul de 0-0. Era doar minutul 11 si echipa sa putea deschide scorul la chiar prima actiune importanta de poarta. A fost a cincea bara a sezonului pentru superstarul lusitan, patru dintre ele fiind “reusite” in ultimele patru saptamani. Interesant este ca nu Cristiano este lider in acst sezon la capitolul “suturi in bara”.

Aceasta distinctie ii revine lui Gareth Bale, jucatorul galez lovind bara in 8 randuri in acest sezon. Celalalt component al BBC, Karim Benzema, a trimis si el de sapte ori mingea in bara, ceea ce inseamna ca tridentul de vis al madrilenilor a lovit bara in acest sezon de 20 de ori!!

 • Dolinschi Mihai-Vladimir

  inca 11 pana la Don Alfredo ! O sa fie primul jucator din istoria Realului care primeste un tricou cu nr. 300 mai intai pt goluri apoi pt meciuri jucate ?:)

  • Dorian Preda

   Buna asta, Mihai :))) bha frate, 50 de baree!!!!

 • psycho

  dincolo de goluri aportul lui la echipa este in scadere si creste vizibil dezamagirea exprimata pe teren.nu cred ca este pus in valoare cum trebuie de fotbalul practicat de echipa …si nu e singurul.

 • gabipetre

  De 20 de ori! Aoleu!Am dat-o-n bară!

 • COSTEL

  anul 2015 fotbalul se joaca compact rapid cu faulturi de joc aduse la nivel de performanta .
  si acest om reuseste mai multe goluri decat meciuri . bare si assisturi fara numar si totusi omenirea il contesta……………
  cred ca suntem bolnavi de ,,virusul negarii”….orcarui detaliu care ne pune in inferioritate .
  IAR OGLINZILE PE CARE SA PRIVIM IN NOI ,PE NOI …REALIZARILE NOASTRE NU MAI EXISTA…………

Real Madrid Romania