Cum a decurs primul antrenament condus de Rafa Benitez la Real Madrid

“Atacam toti, ne aparam toti”. A fost prima fraza rostita apasat de Rafa Benitez la prima sedinta de pregatire organizata ieri la Valdebabas in ceea ce a fost primul antrenament condus de tehnicianul madrilen acasa. Benitez, alaturi de restul corpului sau tehnic au urmarit de pe margine prima parte a sedintei de pregatire a jucatorilor blanco, insa nu s-a sfiit sa intervina fie printr-un sfat, fie printr-o gluma. A dialogat cu toti, insa in special cu Marcelo si Pepe, cei doi oameni ridicati si mai mult la statutul de lideri dupa plecarea lui Casillas si absenta de la primele antrenamente a lui Cristiano Ronaldo.

Benitez si-a chemat jucatorii la 8:15 la baza de pregatire pentru a efectua vizita medicala la Sanitas, dupa care i-a scos la antrenament. A fost insa doar primul antrenament al zilei, pentru ca spre seara, Rafa a condus si al doilea antrenament! O maniera putin obisnuita la Madrid si preferata doar de Capello si Mourinho in ultimii ani. Sub indrumarea preparatorului fizic, Paco de Miguel, fotbalistii blanco au realizat in prima parte a zilei o serie de exercitii fizice de control. Conectat la GPS-ul sau mobil, Paco de Miguel le-a verificat pulsul, rapiditatea, mobilitatea, capacitatea pe suprafete mici si mari in ceea ce priveste deplasarea, sprintul, viteza de reactie si anduranta. Metoda brevetata chiar de preparatorul fizic adus de Benitez a trezit in multe momente buna dispozitie a jucatorilor madrileni, fericiti de rezultatele obtinute sau de reactiile lui Benitez.

La primele sedinte ale zilei de ieri au luat parte si tinerii Marcos Llorente, Martin Odegaard, Ruben Yanez, Abner, Cheryshev si Juan Lazo, dar si proaspata achizitie, Danilo. Doi dinte cei mai activi fotbalisti blanco la sedinta organizata de Paco de Miguel au fost Bale si Jese. Primul a fost alintat de Benzema “Gareth Bolt” (dupa numele celebrului sprinter┬ájamaican), iar cel de-al doilea a fost apreciat de Benitez dupa sprinturile realizate pe suprafete rapide.

Despre autor

Tags: , , , , , ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap