Cupa Spaniei : Alcoyano – Real Madrid, 20 ianuarie ora 22.00

În această seară echipa noastră debutează în Cupa Spaniei întâlnind în deplasare formația Alcoyano care activează în Segunda B. Meciul contând pentru 16-mile cupei se va disputa într-o singură manșă pe terenul echipei mai slab cotate.

Zinedine Zidane va face probabil multe modificări în 11-le de bază, încercând să dea minute multor jucători care nu participă atât de des la meciurile importante. Astfel, Sergio Ramos și Dani Carvajal au rămas în afara lotului iar în acesta au fost incluși câțiva jucători de la echipa a 2-a, tineri foarte promițători. Astfel Victor Chust și Antonio Blanco au făcut deplasarea cu echipa și se așteaptă debutul lor la echipa mare.

Victor Chust este un central de mare perspectivă, ce ar putea să-l înlocuiască pe Rafa Varane, cel care a jucat deja foarte multe partide consecutive pentru Real iar Antonio Blanco este un mijlocaș la închidere, singura rezervă pe postul lui Casemiro, care, deși are un fizic mult diferit de acesta 1,76m, face o treabă excelentă la recuperare și are o calitate foarte bună a paselor.

Partida va începe la ora 22.00 și va putea fi urmărită pe Telekom Tv1.

Hala Madrid!

Despre autor

Realmadrid.com.ro

Realmadrid.com.ro

Ser del Madrid es saber que ya eres el mejor en algo

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap