Dani Ceballos la un pas de Real Madrid

Dani Ceballos la un pas de Real Madrid

MARCA, AS si ABC au cazut de acord asupra stirii referitoare la transferul lui Dani Ceballos la Real Madrid. Toate cele trei publicatii din Madrid citeaza surse interne care anunta interesul gruparii madrilene pentru tanarul international de la Betis Sevilla.

Dani Ceballos este unul dintre jucatorii care impresioneaza teribil la Campionatul European de Tineret Sub 21, alaturi de Saul, Asensio, Llorente sau chiar Vallejo. Mijlocasul lui Betis este dorit atat de Zinedine Zidane, cat si de Florentino Perez, fiind vazut unul dintre fotbalistii de mare viitor ai Spaniei.

Dani Ceballos ar putea ajunge la Real Madrid abia din sezonul viitor, Florentino Perez fiind dispus sa achite de acum insa suma necesara pentru achizitionarea sa. Ceballos are o clauza de reziliere de 15 milioane de euro si ar putea semna dupa turneul final un contract pe 5 sezoane cu Real Madrid!

Fotbalistul andaluz este destul de cunoscut pe mediile de socializare pentru antipatia evidenta afisata fata de Catalunya si FC Barcelona. Dani Ceballos i-a raspuns pe un ton agresiv lui Gerard Pique acum un an si a facut pe Twitter si alte comentarii foarte acide la adresa catalanilor si a echipei lor de suflet.

Despre autor

Tags: ,

Laur Anghelache

Laur Anghelache

Orice om este prost cel putin 5 minute pe zi; intelepciunea consta in a nu depasi acesta limita. #SiempreMadridista

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap