Daniel Carvajal: “El este cel mai bun antrenor cu care am lucrat”

dani carvajal

Fundasul dreapta de la Real Madrid, Daniel Carvajal a facut o declaratie mai mult decat interesanta pentru La 2. Dupa despartirea de Julen Lopetegui, Real Madrid l-a numit in functie pe Santiago Solari, dar Carvajal este direct

“Pentru mine, Julen Lopetegui este cel mai bun antrenor pe care l-am avut in cariera mea. Impartasesc intru totul filosofia sa despre fotbal. N-a avut din pacat acel dram de noroc la noi!” a explicat Carvajal.

Carvajal a evoluat sub comanda a 9 antrenori incepand cu Real Madrid Castilla, continuand cu Bayern Leverkusen, Real Madrid si nationala Spaniei.

Alberto Toril l-a antrenat la Castilla, Sasha Lewandowski si Sami Hyypia la Leverkusen, Ancelotti, Zidane, Benitez si Lopetegui la Real Madrid, Del Bosque, Lopetegui, Hierro si Luis Enrique la nationala Spaniei. De remarcat ca la Real Madrid in mandatele Ancelotti, Benitez si Lopetegui, Carvajal a strans 119 meciuri, a marcat 3 goluri si a dat 10 pase de gol. Cu Zidane antrenor, Carvajal a strans 101 meciuri, a marcat 1 gol si a dat 25 de pase de gol!

Despre autor

Tags: , ,

The Real Riley

The Real Riley

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap