Discutie intre Urbano Cairo si Florentino Perez despre Andrea Belotti: “Costa 100 de milioane!”

Urbano Cairo, presedintele lui Torino a marturisit ca a avut o discutie cu omologul sau de la Real Madrid, Florentino Perez, relateaza Reuters si ESPN.

In discutie a aparut inevitabil si numele starului torinezilor, Andrea Belotti, atacantul dorit de marile cluburi ale Europei, dupa prestatiile remarcabile din tricoul gruparii granata. Amuzat, Cairo a marturisit cum l-a introdus pe Belotti in discutia cu presedintele blanco: “Am luat cina impreuna cu presedintele Florentino Perez si discutam intamplator despre contractelor jucatorilor care au clauze uriase de reziliere. In acest context, l-am mentionat pe Belotti” a explicat presedintele torinez.

Andrea Belotti are o clauza de reziliere de 100 de milioane de euro pentru cluburile din afara Spaniei, singura oferta pe care FC Torino este dispusa sa o ia in calcul pentru starul sau.

Cairo a continuat dezvaluirea: “I-am mentionat presedintelui Perez ca si noi il avem pe Belotti care are o clauza de 100 de milioane. Imediat, a ciulit urechile. Probabil ca daca-i spuneam ca am un jucator cu clauza de 20 de milioane nu era nimic iesit din comun si nu i-ar fi suras ideea. Asa, Belotti i-a atras atentia” a povestit amuzat Urbano Cairo.

Chelsea si Manchester City s-au aratat interesate in vara de atacantul italian, dar si Inter si Milan i-au facut ochi dulci lui Belotti. Nicio echipa nu s-a ridicat insa la pretentiile clubului torinez. In varsta de 23 de ani, Andrea Belotti a marcat 45 de goluri pentru FC Torino in 84 de meciuri, 28 dintre ele fiind reusite anul trecut.

Despre autor

Tags: , ,

Laur Anghelache

Laur Anghelache

Orice om este prost cel putin 5 minute pe zi; intelepciunea consta in a nu depasi acesta limita. #SiempreMadridista

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap