Este timpul!!!

Patru Ligi ale Campionilor. Acesta este palmaresul primului ”11” care va intra pe teren în finala de sâmbătă: 2 câștigate de Casillas, cu Real Madrid și câte una pentru Xabi Alonso și Cristiano Ronaldo obținute alături de Liverpool, respectiv Manchester United.

Analizând din punct de vedere statistic, majoritatea jucătorilor care vor intra pe teren sâmbătă seara vor dori să transforme numărul 0 în 1 la capitolul trofeelor de UCL câștigate. Mai mult ca sigur, ambiția și determinarea nu vor lipsi în nicio tabără, iar aceste lucruri vor face ca finala din actuala ediție de Liga Campionilor să fie încrâncenată și aprig disputată.

Dar, în ciuda determinării impresionante arătate de elevii lui Diego Simeone în acest sezon…

Real Madrid merită acest trofeu. Merită împlinirea acestui vis – ”La Decima”. Nu o merită doar pentru numele său răsunător. O merită pentru jocul extraordinar prestat în această ediție de Champions League. O merită pentru ambiția remarcabilă arătată din faza optimilor și până în finală. O merită pentru inteligența tactică de care a dat dovadă Carlo Ancelotti. O merită pentru grupul unit care există în momentul actual la Real. O merită pentru tackling-urile lui Pepe și Ramos, pentru pasele geniale reușite de Xabi și Modric, pentru șuturile fabuloase expediate de Ronaldo și Bale, pentru munca ieșită din comun depusă de Carvajal, pentru paradele senzaționale ale lui Casillas… o merită și pentru că a surclasat-o pe campioana en-titre.

Este timpul. Timpul să câștigăm. Așteptarea a fost lungă, dar se apropie de final. Suntem aproape și mai doritori ca niciodată. Suntem pregătiți să ne învingem rivalii și să ne bucurăm de împlinirea acestui țel – a zecea Ligă a Campionilor câștigată – la care doar o echipă din această lume poate visa – Real Madrid. Acum e timpul. Hala Madrid!

Articol semnat Marcu Czentye

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap