Este timpul!!!

Browse By

Patru Ligi ale Campionilor. Acesta este palmaresul primului ”11” care va intra pe teren în finala de sâmbătă: 2 câștigate de Casillas, cu Real Madrid și câte una pentru Xabi Alonso și Cristiano Ronaldo obținute alături de Liverpool, respectiv Manchester United.

Analizând din punct de vedere statistic, majoritatea jucătorilor care vor intra pe teren sâmbătă seara vor dori să transforme numărul 0 în 1 la capitolul trofeelor de UCL câștigate. Mai mult ca sigur, ambiția și determinarea nu vor lipsi în nicio tabără, iar aceste lucruri vor face ca finala din actuala ediție de Liga Campionilor să fie încrâncenată și aprig disputată.

Dar, în ciuda determinării impresionante arătate de elevii lui Diego Simeone în acest sezon…

Real Madrid merită acest trofeu. Merită împlinirea acestui vis – ”La Decima”. Nu o merită doar pentru numele său răsunător. O merită pentru jocul extraordinar prestat în această ediție de Champions League. O merită pentru ambiția remarcabilă arătată din faza optimilor și până în finală. O merită pentru inteligența tactică de care a dat dovadă Carlo Ancelotti. O merită pentru grupul unit care există în momentul actual la Real. O merită pentru tackling-urile lui Pepe și Ramos, pentru pasele geniale reușite de Xabi și Modric, pentru șuturile fabuloase expediate de Ronaldo și Bale, pentru munca ieșită din comun depusă de Carvajal, pentru paradele senzaționale ale lui Casillas… o merită și pentru că a surclasat-o pe campioana en-titre.

Este timpul. Timpul să câștigăm. Așteptarea a fost lungă, dar se apropie de final. Suntem aproape și mai doritori ca niciodată. Suntem pregătiți să ne învingem rivalii și să ne bucurăm de împlinirea acestui țel – a zecea Ligă a Campionilor câștigată – la care doar o echipă din această lume poate visa – Real Madrid. Acum e timpul. Hala Madrid!

Articol semnat Marcu Czentye

 • http://realmadrid.com.ro Bogga RMFC

  Frumos scris. Felicitari Marcu, la mai multe!

 • gabipetre

  Mulţumim Marcu! Şi eu cred că am aşteptat destul…

 • soso

  am asteptat aceasta zi de nici nu pot spune: la precedenta finala eram prea mic sa imi dau seama ce insemana un meci cu o asemenea incarcatura, si oricum imi aduc aminte prea putine, mai mult doar din reluari.
  in sfarsit, dupa 12 Real a ajuns din nou in finala CL, este la un singur pas de trofeu, un pas mare. ne asteapta un meci greu, cu o echipa puternica, artagoasa, compacta, o echipa cu mult schimbata in ultimul an, fata de ce era inainte: o echipa pe care o bateam “cand aveam chef”, cand ii intalneam le dadeam cu terenul in cap, chiar daca au avut jucatori foarte ofensivi foarte buni, precum kun aguero, forlan, falcao, nu au reusit sa fie o “echipa” cum este azi fara mari vedete (sau cel putin nu erau la inceputul sezonului)…dar o echipa care a castigat cupa in sezonul trecut, iar in acest an a castigat titlul chiar pe terenul barcelonei, dovedind tarie de caracter, rezistenta la ostilitatea din tribune. dar sa trecem la echipa noastra de suflet:
  azi jucatori trebuie sa dovedeasca ca merita sa imbrace acest tricou alb, trebuie sa lupte din primul pana in ultimul minut, sa aibe spirit de sacrificiu, sa se acopere, sa se dubleze, sa dea dovada de altruism in momentele cheie, trebuie sa joace ca si cum ar fi ultimul meci: si pe langa toate astea, azi, mai mult ca oricand, trebuie sa dovedeasca ca sunt o ECHIPA, trebuie sa dovedeasca ca sunt cea mai importanta echipa din Madrid.
  sa speram ca vom castiga: nu ma intereseaza cine da goluri, ca e ronaldo, ca e bale, ca e ramos, sau varane, nu ma intereseaza: dar vreau ca la final, trofeul Champions League sa ajunga unde ii este locul: pe SANTIAGO BERNABEU!!!
  VAMOS VIKINGOS!!!!HALA MADRID!!!

Real Madrid Romania