EXCLUSIV: Keylor Navas vine la Madrid, Iker Casillas dorit de AS Monaco

Portarul revelatie de la Cupa Mondiala din Brazilia, Keylor Navas va juca la Real Madrid. Costaricanul s-a inteles deja cu oficialii clubului blanco pentru un contract pe cinci sezoane, iar Real Madrid va plati clauza de reziliere a contractului sau cu Levante. Astazi, Navas nu a facut deplasarea in cantonamentul gruparii levantine si asteapta confirmarea oficiala a transferului sau pe Santiago Bernabeu. Real Madrid nu va anunta insa mutarea deoarece asteapta sa solutioneze problema portarilor din lot. Daca nu va reusi acest lucru, Navas va ajunge la Real Madrid in sezonul viitor sau deloc. In acest moment, Real Madrid are la dispozitie patru portari: Iker Casillas, Diego Lopez, Jesus Fernandez si Fernando Pacheco. Daca ultimii doi vor parasi gruparea blanco sub forma de imprumut sau definitiv, Iker Casillas pare cel mai aproape sa se transfere si el in aceasta vara.

Legendarul portar merengue are pe masa doua oferte concrete, dintre care una pare a fi extrem de atractiva. AS Monaco ii ofera 11 milioane de euro pe an! Real Madrid nu va pune se pare piedici in calea transferului lui Casillas, urmand a solicita o suma modica in cazul in care acesta se decide sa plece. Monaco s-a aratat interesata si de Diego Lopez si chiar de Keylor Navas, insa Dmitry Rybolovlev n-a crezut niciun moment ca il poate aduce pe Casillas.

Cum portarul spaniol l-a anuntat pe Florentino Perez ca se va gandi la ofera francezilor, vicepresedintele Vadim Vasyliev n-a parasit deocamdata capitala Spaniei si a incercat sa-l convinga pe Casillas sa ajunga la Monte Carlo. Deocamdata e cert ca Iker va merge alaturi de Real Madrid in Statele Unite, dar viitorul sau depinde doar de el.

 

Despre autor

Tags: , , , ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap