Florentino Perez a decis in cazul Benzema: “Prelungesti saptamana viitoare, sau pleci!”

Benzema

Real Madrid i-a dat un ultimatum lui Karim Benzema. Atacantul francez traverseaza o perioada foarte buna alaturi de nationala Frantei la Cupa Mondiala si nu a acceptat inca oferta de prelungire a contractului venita din partea clubului blanco.

Oficialii blanco au in cap un singur gand: Karim Benzema trebuie sa continuie pe Santiago Bernabeu. In frunte cu Florentino Perez, mai marii gruparii merengue considera ca atacantul francez intruneste toate calitatile pe care madrilenii le cauta la un atacant pentru sezoanele viitoare. Din acest motiv, Jose Angel Sanchez (Directorul General al clubului) a facut o oferta ferma jucatorului si agentului sau, Karim Djaziri, o oferta care ii mareste considerabil contractul actual fotbalistului.

Benzema castiga in acest moment 4,5 milioane de euro per sezon, dar contractul sau se termina pe 30 iunie 2015. Madrilenii i-au propus lui Benzema un nou acord valabil pentru inca 4 sezoane si un salariu stagional de 7,2 milioane de euro. Cu toate acestea, Karim Djaziri a cerut un timp de gandire considerand ca fotbalistul sau ar putea incasa o suma mai mare din partea oficialilor blanco.

Conform informatiilor din presa franceza, Djaziri stie ca Arsenal este dispusa sa-i ofere 9 milioane de euro pe sezon fotbalistului, in timp ce Paris Saint Germain ar fi dispusa sa ofere chiar si 10 milioane pe sezon. Strategia lui Djaziri este simpla: agentul lui Benzema vrea sa astepte ca turneul final sa se incheie pentru Franta si apoi sa reinceapa negocierile cu oficialii blanco pentru a incerca sa mai smulga ceva bani in plus la contractul fotbalistului. Karim in schimb pare linistit, el asigurandu-l pe Carlo Ancelotti ca intentia sa este sa ramana la Real Madrid.

Din pacate pentru Benzema si agentul sau, conform unor informatii de ultima ora, insusi presedintele Florentino Perez a luat atitudine si i-a transmis atacantului sau preferat: prelungeste in urmatoarea saptamana sau este liber sa plece de pe Santiago Bernabeu.

Despre autor

Tags: ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap