Florentino Perez: “Real Madrid nu a fost notificat pentru a lua la cunostinta sanctiunea lui Cheryshev”

Browse By

Florentino Perez a convocat astazi Adunarea Generala si la sfarsitul intalnirii la care au participat toti avocatii clubului a discutat cu presa. Iata ce a spus presedintele merengue referitor la cazul Cheryshev

“Real Madrid nu a fost notificata pentru a lua la cunostinta existenta sanctiunii respective. Necesitatea notificarii personale a jucatorului este recunoscuta inclusiv de care TAS. Chiar si daca admitem ca sanctiunea este valabila, ea trebuie anulata conform aliniatului doi din articolul 112 (sanctiunile jucatorilor sunt automat anulate dupa trei etape din Copa del Rey). Sanctiunea nu este efectiva daca nu este comunicata jucatorului, ceea ce nu s-a intamplat, deci Real Madrid nu a incalcat regulamentul.”

“Vom merge la TAS pentru ca jurisprundenta ne ajuta. Daca cineva de la club ar fi gresit, ne-am fi cerut scuze. Dar jucatorul nu ne-a zis nimic, Federatia si clubul Villarreal nu ne-au anuntat nimic, era dificil sa banuim totul. Nu am primit faxul din data de 27 iulie 2015, iar Federatia stie asta. In schimb recunoastem faptul ca Federatia ne-a comunicat suspendarile de la Divizia Onoare, sectorul juvenil”

“Real Madrid nu are niciun precedent de acest fel in mandatele mele tocmai pentru ca lucram foarte atent. Nu pot sa ies si sa va mint ca jucatorul putea sau nu putea juca, atat timp cat el nu a fost notificat asupra acestui aspect.”

“Raul Garcia nu a jucat la Bilbao pentru ca era suspendat din perioada Atletico Madrid. Dar Atletico Madrid a notificat clubul basc asupra acestei sanctiuni, ceea ce este absolut normal. Athletic Bilbao nu l-a folosit astfel pe Garcia”

“Nu comentez ce spune Pique”

“Am analizat in cadrul Adunarii Generale situatia de ieri si ne vom apara drepturile pentru ca suntem indreptatiti sa o facem. Daca nu vom avea acum castig de cauza, vom face apel si in caz de nereusita, mergem la TAS.”

“Benitez este foarte atent la detalii il intreaba mereu pe Chendo despre jucatorii valizi sau indisponibili din pricina sanctiunilor”

 • http://batman-news.com Victor Bratu

  As vrea sa ne elimine, poate se trezesc baietii astia si considera ca e o nedreptate si vor lupta impotriva tuturor :))

  • psycho

   eu vreau si acest trofeu,vreau o revansa cu acesti catalani.
   si sper ca poate reapare orgoliul si mandria in jucatorii nostri.

 • psycho

  …sa-l intrebi pe un presedinte de club despre aberatiile unui retard care se zgaieste pe net,trist.

  • http://batman-news.com Victor Bratu

   penibil rau. dar it’s a middle name pentru jurnalistii spanioli

  • NicuNick

   Pe tine inca te mai mira, presa din Madrid?

   • psycho

    recunosc ca inca ma fascineaza prostia lor.

 • psycho

  joaca echipa de baschet cu fener in euroliga,acum am observat.

 • http://batman-news.com Victor Bratu

  E corect ce zice antrenorul lui Bilbao: “El Madrid cometió un error, nosotros sabíamos que no podíamos inscribir a Raúl García, pero la semana pasada ya se me había olvidado…afortunadamente tengoun staff muy atento… Son accidentes y le puede pasar a cualquiera. Le pasó al Madrid y nos puede ocurrir a nosotros. Tenemos que estar atentos”

 • NicuNick

  Inainte nimeni nu dadea doi bani pe aceasta cupa a regelui din granzi, acuma la toti le trebuieste.

  • psycho

   pardon,noi nu dadeam.

  • Adinho

   Nu dădeam fiindcă luam și alte trofee. Acum ne concentrăm pe acesta. De fapt degrabă noul viitor antrenor va spune : – Obiectivul nostru de bază este Cupa Regelui 🙂

Real Madrid Romania