Florentino Perez si Erick Thohir au negociat transferul lui Morata la Inter

Browse By

Florentino Perez, presedintele clubului Real Madrid si indonezianul Erick Thohir, presedintele clubului Internazionale Milano, au profitat de intalnirea cauzata de “Corazon Classic Match” (un amical caritabil) pentru a se aseza la masa tratativelor in privinta atacantului spaniol, Alvaro Morata.

Cu toate ca asiaticul a negat discutiile, se pare ca tratativele dintre cele doua parti sunt foarte avansate: “Cred ca nu este momentul sa discutam astfel de aspecte. Motivul pentru care ne-am reunit in principal este sa ne cunoastem mai bine, este foarte important sa pastram o relatie cat se poate de buna intre cluburi. Vorbim despre doua echipe mari care trebuie sa se respecte reciproc. Nu cred ca este corect ca afacerile intre cele doua echipe sa se bazeze pe interesele agentilor. Negocierile dintre doua cluburi atat de mari trebuie sa se bazeze pe incredere” a anunat Thohir.

Inter Milano este foarte interesata de transferul canteranului blanco, care pe 23 octombrie va implini 22 de ani. Jucatorul care mai are contract pana pe 30 iunie 2015 ar agrea un transfer in Italia, iar nerrazurri ar fi dispusi sa plateasca 15 milioane de euro pentru Morata. Singurul impediment in calea transferului este dorinta lui Florentino Perez de a pastra o clauza de rascumparare asupra lui Morata, cifrata la 20 de milioane de euro.

 • Marius Odagiu

  Nu stiu ce sa zic…

  As vrea sa-l vad pe Alvaro si din sezonul viitor la Real…

 • Spines

  Eu zic ca are loc in 4-3-3 atata timp cat Di Maria este vandut.
  Jese poate fi jucator care intra in locul lui Bale si Ronaldo iar Morata in locul lui Benzema. In acest fel nu mai dam bani pe nici-un varf sau extrema si avem mai multi jucatori blanco in lot.

  Altfel putem sa il dam insa cu optiune de rascumparare

 • gabipetre

  Eu zic să plece, pentru binele lui, e foarte important să joace mai mult, nu doar 15 min., când meciul e deja rezolvat. Şi neapărat cu clauză.

 • Torpyla

  daca luam 15 milioane pentru morata il duc eu in spate pana la milano.

 • C@R@S

  ar fi bine pentru el si cine stie poate si pentru noi… asta depinde doar de Alvaro… clauza neaparat !

 • http://www.last.fm/user/ODirlewanger AlexL

  Se supara Arsene 🙂

 • ben

  si eu sunt deacord ca are nevoie sa joace mai mult. are calitati extraordinare si poate deveni un goleador. fara clauza de rascumparare ar fi o afacere ratata pentru ca morata are multe de aratat in viitor

 • motanu

  DAT CU CLAUZA .

  NU VA AVEA MINUTE LA REAL.

 • http://www.last.fm/user/ODirlewanger AlexL

  “Alvaro played very well against a very tight Osasuna defence, he was able to exploit the space on the flanks. I have to say that throughout the season he has impressed me and I hope he stays here at Real Madrid. This would mean we do not need to go out and sign other strikers because here he can continue to improve his game alongside champions like Karim Benzema and Cristiano Ronaldo. Can I predict the future? It’s up to him, if he wants to move on we can discuss this at the end of the season.” – C.A.

Real Madrid Romania