Florentino Perez vrea sa-l aduca inapoi in club si pe Raul Gonzalez

Browse By

Real Madrid l-a numit pe Zinedine Zidane in functia de antrenor principal la Real Madrid Castila, il are pe Jose Maria Guti la una dintre echipele de juniori ale clubului si saptamana aceasta a oficializat numirea lui Fernando Hierro ca antrenor secund al lui Carlo Ancelotti. Florentino Perez isi doreste insa sa-l aduca acasa si pe Raul Gonzalez, legendarul jucator spaniol care a imbracat tricoul merengue timp de 20 de ani.

Pana in acest moment, Florentino Perez i-a propus de doua ori lui Raul sa se intoarca la Madrid, insa s-a lovit de fiecare data de refuzul fostului numar 7, intrucat Raul mai vrea sa joace macar un an. Mai mult, Raul a primit o oferta tentanta din Statele Unite, de la o echipa din Major League Soccer, oferta pe care o analizeaza in aceste zile.

Prima propunere facuta de Florentino lui Raul a venit cu ocazia meciului de retragere a lui El Sie7e pe Santiago Bernabeu, pentru ca urmatoarea sa se produca in urma cu cateva luni cand Raul a primit delegatia oficiala a Madridului in Qatar, la un eveniment promotional. Interesant este ca, a doua propunere a fost una inedita facuta de Perez. Don Florentino il vede pe viitor pe Raul un posibil succesor chiar la functia de presedinte al clubului blanco, atunci cand actualul sef al gruparii de pe Chamartin decide sa puna stop activitatii sale. Informatia a fost confirmata pentru site-ul nostru, de surse din apropierea gruparii blanco, aceleasi surse care sustin ca Raul ar putea ocupa pana atunci postul lasat liber de Miguel Pardeza, Director Sportiv sau eventual de consilier al presedintelui, la fel ca si Zinedine Zidane. Daca va pune capat activitatii sale de fotbalist, Raul se va putea intoarce chiar in aceasta vara pe Santiago Bernabeu, daca nu va primi aceasta sansa mai mult ca sigur in an electoral, pentru a sprijini campania lui Florentino Perez.

 • Sie7e (Odagiu Marius)

  Merita !

 • http://www.realmadrid.com.ro Ionut-Florin (PES)

  Ar fi un vis…dupa aceea ar trebui sa se mai intoarca si Roberto Carlos inapoi acasa,si ar fi totul perfect! 🙂 Gracias,Florentino ! 🙂

 • Radu

  Vesti bune insa cred ca doar din 2015 se va putea.

 • motanu

  VESTE EXTRAORDINARA .
  SA SPERAM CU TOTI CA VA AJUNGE DIN NOU PE BERNABEU .

 • MihaiR

  Cat de importanta ar fi aceasta mutare. Cat de mult m-as bucura !
  Merita orice functie in acest club, iar daca Florentino i-a propus functia de presedinte, cu siguranta il va sustine dupa ce el se va retrage.
  Faptul ca ii propune o functie atat de importanta , ma face sa vad cat este de important Raul pentru Perez.

 • motanu

  RAUL GONZALES BLANCO POATE FI ORCE CE VREA EL IN ACEST CLUB .
  SI-A CASTIGAT ACEST DREPT .
  CUM O VA FACE IN ORCE FUNCTIE ESTE ALTA DISCUTIE.
  DAR EU IL VAD DESTUL DE CAPABIL SA STIE SA ALEAGA PENTRU BINELE REALULUI DIN MADRID .
  INCEPAND DE LA PRESEDINTE DE ONOARE SI TERMINANT CU ANTRENOR .

 • Torpyla

  intr-un fel e foarte bine ceea ce face perez. incearca sa aduca toate legendele clubului inapoi,pentru a creea un grup mai unit.

  e de apreciat.

  asta,e insa,gandita cu inima,iar inima nu e intotdeauna cea mai rationala.sunt de acord ca greselile sunt cele care dau savoare vietii…insa,suntem dispusi sa ne asumam riscul pentru eventualele greseli datorate lipsei de pregatire pentru functia respectiva?

  eu,unul,as fi mai mult decat bucuros sa vad un club imbibat cu legende pe ici pe colo,insa,eu nu sunt toti.

 • http://www.last.fm/user/ODirlewanger Alex

  Foarte bine. Da’ n-as vrea sa-l vad pe la birouri ci antrenand 🙂

  • sanbk2002

   Ar fi super bine daca ar accepta sa se intoarca, l-as vedea intai pe la birouri, Alex, sa nu fie un fel de Lacatus si sa stirbeasca din statuie…noi, fanii, l-am sustine in orice conditii, insa cetatenii cotizanti de pe ESB stii cum sunt…

Real Madrid Romania