Gest surprinzator al jucatorilor: “Totul sau nimic!”

Browse By

Schimbare de atitudine in vestiarul blanco. Florentino Perez a fost luat prin surprindere de propunerea Capitanului Sergio Ramos care a participat in numele echipei la intalnirea cu presedintele merengue in ceea ce priveste primele de obiectiv din acest final de sezon. Oficialii blanco au decis de comun acord sa existe prime pentru fiecare dintre cele doua obiective ramase in joc in acest final de an: titlul in La Liga si La Undecima. Raspunsul jucatorilor a fost unul diferit si a trezit o reala bucurie intre membrii Consiliului de Administratie al clubului. “Capitanii in frunte cu Sergio Ramos au negociat deja aceasta situatie a primelor de obiectiv. Invitatia a venit din partea oficialilor, tinand cont ca acum o luna totul era foarte clar. Acum lucrurile s-au schimbat si echipa are sanse la ambele trofee. Se vorbeste despre o prima de obiectiv cuprinsa intre 1 milion si 1 milion jumatate de euro, insa raspunsul lui Ramos a fost unul surprinzator. Acesta a propus varianta jucatorilor: castigam tot, incasam toata prima, castigam doar un trofeu, nu luam nimic!”.

Situatia pare cu atat mai surprinzatoare cu cat Real Madrid nu depinde doar de ea in campionat. Gruparea blanco se afla in spatele Barcelonei si a lui Atletico Madrid, avand cea de-a treia sansa la titlu si probabil cel mai greu program pana la final dintre ceie trei formatii de top ale Spaniei. Riscul asumat insa de jucatori i-a bucurat pe oficialii blanco, acestia apreciind atitudinea razboinica a grupului din acest final de an.

 • zece

  Capitane !

 • COSTEL

  ma bucura acesta atitudine o astept de cativa ani ca fan meregue ce sunt ….
  la ce buget salarial au in anii ce au trecut puteau sasi doneze banii pe salariu o parte din el…umanitar …
  scolii defotbal ptr persoane defavorizate etc …
  SINCER MA BUCURA .
  SPER SA CASTIGE PRIMA EI .

 • Real..eu..

  Ramane de vazut. Acum se face diferentierea intre baieti si barbati.

 • parol

  Foarte greu sa luam titlul, faza e ca nu depindem de noi. Varza nu stiu unde mai pierde puncte, poate in deplasarea cu Betis. Pe Depor i-au ajutat sa se salveze anul trecut, la acel 2-2, nu cred ca vor pune osul miercuri seara.

  • gabipetre

   La Barca depinde ce vrea vestiarul! La Atleti in schimb…

 • gabipetre

  Daca asta a venit de la jucatori, e clar, vine sfarsitul lumii! :))) Asta vreau de la ai mei vikingi!

 • Torpyla

  That’s what’s up.

 • AndreiNicu

  Cam târziu, băieți. Unde ați fost până acum?

Real Madrid Romania