Hay que morir matando: Real Madrid – Bayern Munchen in semifinalele Ligii Campionilor

Browse By

De fiecare data cand a infruntat in faza semifinalelor echipa care castiga cu un sezon in urma Liga Campionilor, Real Madrid s-a calificat mai departe. S-a intamplat in 1998, 2000 si 2002. Acum, in 2014, madrilenii vor avea de trecut in faza semifinalelor de campioana europeana en titre, Bayern Munchen, multipla campioana a Germaniei.

Pregatita de Josep Guardiola, fostul tehnician al Barcelonei, Bayern este considerata de catre specialisti principala favorita la castigarea trofeului in 2014. Partida tur dintre Real Madrid si Bayern Munchen se va disputa Turul va pe 22/23 aprilie in timp ce partida retur, din Germaniam, va avea loc pe 29/30 aprilie.

 ”Este, cu siguranta, un adversar puternic, dar am incredere in jucătorii nostri pentru a merge mai departe in finala. Nu stiu daca Ronaldo va juca in semifinala, asteptam nerabdatori evolutia sa medicala” (Paul Breitner, Bayern Munchen)

“Tragerea la sorti este una buna, pentru ca am luat parte la ea, calificandu-ne in semifinale. Este posibil ca Bayern sa fie echipa favorita, dar niciodata nu e usor sa elimini Real Madrid. Avem nevoie de o ambiana si un mediu pozitiv. Bayern are calitate atat din punct de vedere individual cat si colectiv, antrenorul ei este unul dintre cei mai mari antrenori din lume” (Carlo Ancelotti, Real Madrid)

“Real Madrid este un adversar minunat. Ma bucur ca lumea fotbalului se poate bucura de un asemenea duel” (Thomas Muller, Bayern)

“Real Madrid este cel mai puternic adversar din aceasta faza a semifinalelor. Cand jucam pentru Athletic pierdeam de fiecare data contra lor, acum, la Bayern sper ca lucrurile sa se schimbe” (Javi Martinez, Bayern)

“Un adversar foarte dificil, campioana en titre, o echipa de top. Ne dorim sa trecem si avem aceasta obligatie sa ne luam revansa in fata lor. Este foarte important pentru noi sa joace Cristiano, este un jucator determinant” (Iker Casillas, Real Madrid)

 • Ciofu Bogdan RM

  “Si Jurgen Klopp dijo que su partido fue de dvd, el nuestro de la ida (3-0) fue de película de Oscar” – Carlo Ancelotti. 🙂 ce frumos ii atinge. Poate facem 2 partide de Oscar si cu Bayern. In optimi am avut nemti, Schalke, in sferturi iar nemti, Borussia, in semifinale iar nemti, Bayern Munchen. Poate e momentul sa ne prinda bine aerul de acolo 🙂

  • gabipetre

   Problema e că în finală nu mai sunt nemți 🙂 Poate Schurlle…

 • http://www.realmadrid.com.ro GMD

  Exact cum nu se putea mai bine si daca mai jucam si fara Ronaldo…e greu, sa recunoastem ca Bayern e mai puternica si doar daca jucatorii se trezesc avem sanse oricum Hala Madrid o sa fie o dubla tare

 • sergium5

  Sanse avem, se poate chiar daca avem sanse mai mici si devin tot mai mici daca Ronaldo nu va fi refacut pana la ora meciului. Dar sper sa se adevereasca si anul acesta istorioara din articol.
  Hala Madrid!

 • Odagiu Marius

  Vom fi carne de tun in toate cele 3 competitii…

  Mai ales fara Cristiano Ronaldo….

Real Madrid Romania