Hay que morir matando: Real Madrid – Bayern Munchen in semifinalele Ligii Campionilor

De fiecare data cand a infruntat in faza semifinalelor echipa care castiga cu un sezon in urma Liga Campionilor, Real Madrid s-a calificat mai departe. S-a intamplat in 1998, 2000 si 2002. Acum, in 2014, madrilenii vor avea de trecut in faza semifinalelor de campioana europeana en titre, Bayern Munchen, multipla campioana a Germaniei.

Pregatita de Josep Guardiola, fostul tehnician al Barcelonei, Bayern este considerata de catre specialisti principala favorita la castigarea trofeului in 2014. Partida tur dintre Real Madrid si Bayern Munchen se va disputa Turul va pe 22/23 aprilie in timp ce partida retur, din Germaniam, va avea loc pe 29/30 aprilie.

 ”Este, cu siguranta, un adversar puternic, dar am incredere in jucătorii nostri pentru a merge mai departe in finala. Nu stiu daca Ronaldo va juca in semifinala, asteptam nerabdatori evolutia sa medicala” (Paul Breitner, Bayern Munchen)

“Tragerea la sorti este una buna, pentru ca am luat parte la ea, calificandu-ne in semifinale. Este posibil ca Bayern sa fie echipa favorita, dar niciodata nu e usor sa elimini Real Madrid. Avem nevoie de o ambiana si un mediu pozitiv. Bayern are calitate atat din punct de vedere individual cat si colectiv, antrenorul ei este unul dintre cei mai mari antrenori din lume” (Carlo Ancelotti, Real Madrid)

“Real Madrid este un adversar minunat. Ma bucur ca lumea fotbalului se poate bucura de un asemenea duel” (Thomas Muller, Bayern)

“Real Madrid este cel mai puternic adversar din aceasta faza a semifinalelor. Cand jucam pentru Athletic pierdeam de fiecare data contra lor, acum, la Bayern sper ca lucrurile sa se schimbe” (Javi Martinez, Bayern)

“Un adversar foarte dificil, campioana en titre, o echipa de top. Ne dorim sa trecem si avem aceasta obligatie sa ne luam revansa in fata lor. Este foarte important pentru noi sa joace Cristiano, este un jucator determinant” (Iker Casillas, Real Madrid)

Despre autor

Tags: , ,

Realmadrid.com.ro

Realmadrid.com.ro

Ser del Madrid es saber que ya eres el mejor en algo

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap