Interviu Luis Figo: “Sunt madridista, anii mei de-aici au fost extraordinari”

Luis Figo, fostul mare jucator al echipei noastre, a acordat un interviu pentru Onda Cero in care a analizat actualitatea de la Real Madrid. Portughezul crede ca actualul lot al echipei este suficient de valoros pentru a recupera distanta din La Liga si a recunoscut ca nu exista liniste in ceea ce priveste banca tehnica a echipei de pe Concha Espina. Figo n-a exclus o revenire la Madrid pe viitor.

La Liga un campionat lung

“La Liga este o competitie de lunga durata, din care au mai ramas inca 8 luni. In ultimii ani, exista trei echipe indreptatite sa spere ca pot castiga campionatului, iar acele trei echipe au si cele mai mari sanse. Totul dureaza insa, totul tine un an de zile. Lucrurile se pot schimba”

MSN vs BBC

“Sunt jucatori diferiti cu caracteristici diferite. Nu poti compara cele doua triplete. Cred ca de fapt acest jucatori trebuie luati individual si scos maxim din fiecare, datorita valorii lor. Fiecare dintre ei are defecte, care trebuie insa minimizate pentru ca joaca impreuna si trebuie sa-si serveasca echipa. Messi, Cristiano Ronaldo si Neymar sunt jucatori diferiti cu calitatile si defectele lor”

Calitatea lui Cristiano Ronaldo

“Este logica, se subintelege. Ronaldo face parte dintre jucatorii care joaca foarte mult, asa ca e normal sa nu marcheze mereu patru goluri pe meci. Profesionalismul sau nu are nimic de a face cu randamentul sau. Cand se vorbeste despre cei mai buni fotbalisti din lume, jucatori din aceasta generatie de fotbalisti exagerarea este normala, pentru ca ai pe ce sa te bazezi cand exagerezi”

Realul actual vs Realul sau galactic

“Nu se pot compara echipele, pentru ca fac parte din epoci diferite. Logic ar fi sa spun ca Madridul meu a fost mai bun si mai spectaculos pentru ca a jucat in perioada mea. Dar fiecare echipa, fiecare era isi scrie propria istorie. Eu m-am bucurat de fotbal, asta le doresc si lor”

Real Madrid are un lot puternic

“Da, Real Madrid are la dispozitie astazi o super echipa. Poate ca rezultatele nu sunt cele mai bune mereu, dar se poate recupera. Atunci cand joci la Real Madrid ti se cere totul, iar tu, ca fotbalist, trebuie sa oferi maximul”

Despre Rafa Benitez

“Nu exista liniste atunci cand antrenezi la Real Madrid. Orice antrenor de fotbal depinde de echipa si de rezultate. Daca nu ai rezultate la Madrid intr-un an, e greu sa ramai in functie”

Balonul de Aur

“Parerea mea este ca Ronaldo poate castiga Balonul de Aur in acest an. Daca votantii vor tine cont de sezonul echipei FC Barcelona, atunci unul dintre jucatorii lor vor castiga Balonul de Aur. Daca votantii vor tine cont de numerele impresionante dintr-un sezon ale unui fotbalist, atunci Cristiano ar trebui sa castige”

Viitorul sau poate sa se lege de Real Madrid

“Este posibil, pentru ca trecutul ma leaga de Real Madrid. Nu ma gandesc la asta acum, in viitor insa voi lua in calcul o astfel de oportunitate. Acum sunt linistit si imi urmez proiectele si afacerile”

Madrid sau Barcelona

“Sunt madridista din inima. Anii mei la Real Madrid au fost extraordinari si m-au transformat intr-un madridista adevarat”

Despre autor

Tags: , , ,

Riley

Riley

La camiseta del Real Madrid es blanca, se puede manchar de barro, sudor y hasta de sangre, pero nunca de vergüenza!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap