James Rodriguez desemnat sportivul anului in America de Sud

Browse By

James Rodriguez, mijlocasul in varsta de 23 de ani de la Real Madrid, a fost desemnat de catre Asociatia Presei Sportive din America de Sud drept “cel mai bun sportiv al anului 2014” din aceasta zona.

Columbianul a fost preferat inaintea altor sportivi de renume datorita prestatiilor de la Campionatul Mondial, unde a fost golgheter cu sase goluri, dar si de la Real Madrid, unde a marcat de noua ori in 25 de meciuri si a cistigat doua trofee, Supercupa Europei si Campionatul Mondial al Cluburilor, informeaza presa din Columbia.

Totodata, James Rodriguez a fost recent desemnat de catre reprezentantii celei mai influente retele de televiziune din America centrala si de sud “cel mai influent sportiv sud american in 2014”.

 • http://realmadrid.com.ro/ Angelito

  Nu l-au desemnat pe di Maria? ciudat…

  • sanbk2002

   Eu cred ca astia nu stiu ca Argentina e in America de Sud, pentru ca altfel era evident ca il lua MESSI, Dumnezeul tuturor (si aici ii includ si pe unii dintre noi, de aici de pe site 🙂 )
   In alta ordine de idei, ma bucur pentru James, Doamne ajuta sa castige el inca 10 ani de acum incolo!

 • Torpyla

  sunt curios daca il lua cineva in vizor daca nu se uita perez la el.

  parerea mea e ca acest trofeu l-a castigat doar datorita imaginii,in nici un caz datorita performantelor.

  • Dorian Preda

   Nu a avut rezultate in anul asta? Really?? Esti funny uneori, dar daca a primit trofeul pe imagine cum de n-a iesit Leo, care e tatal si mamal imaginii din presa? Pe bune, uneori, nu va inteleg…ma bucur pt.copilul asta, e un fotbalist fantastic si va face o treaba exceptionala la noi. Craciun Fericit!!

   • Dorian Preda

    Si atentie, vorbim de cel mai bun sportiv. Nu fotbalist!!!

 • psycho

  este un jucator cu potential enorm si faptul ca deja este titular la un real madrid atat de bogat in talente nu estede ignorat,plus ca este transfer nou.i se acorda o mare atentie dar trebuie si ceva odihna.pentru mine este un transfer reusit mai ales ca si- a lasat amprenta pe aproape toate meciurile in care a jucat.
  di maria a fost un jucator important in ultimii ani si am vrut si sutinut continuarea lui la echipa pana in ultima clipa dar nu boceste nimeni dupa el la modul vehiculat.idem alonso.

 • Marius Odagiu

  Cred ca el este titular datorita sumei platite pe el si in niciun caz datorita evolutiilor sale…

  Am incercat sa tin cont de faptul ca el este totusi in primul sezon la Real , ca are presiunea sumei de transfer , ca nu este jucat unde-i place…insa nu-l vad cu nimic peste Isco…

  Mie unul nu-mi place deloc…

 • COSTEL

  daca era neamt vorbeam despre cel mai bun jucator de la fostele mondiale …dar asa vorbim despre columbianul james care a tras columbia in spate la un mondial in care iarasi un daca nu era organizat in brazilia acestia nu ii bateau in meci direct . si putem sa mai formulam multi de daca .MOTIVUL jucatorul ne pune sa facem acest lucru .
  trofeul ii este dat spun eu si pe evolutiile extraordinare de la REAL MADRID unde joaca altceva din ce a jucat pana astazi .
  si iarasi multi de daca ….
  ce este cert james joaca fotbal la REAL MADRID IN DETRIMENTUL ALTUI COPIL FABULOS ISCO…..

 • psycho

  nu inteleg de ce jucatori ca illara,varane sau isco au aproape intodeauna circumstante atenuante si par a fi in viziunea noastra vesnic nedreptatiti.puterea competitionala vine si din forta lotului iar asta inseamna banca de rezerve valoroasa si folosirea jucatorilor in varf de forma in moduri stabilite de catre antrenor in folosul echipei;plus ca nu suntem deloc feriti si de probleme fizice.
  victimizarea exagerata a unora in raport cu restul echipei este gresita si sper sa fie doar o expresie a suporterilor si mai sper ca acesti jucatori inteleg mecanismele de la o echipa ca a noastra si de la un club ca real madrid cf.daca nu o fac se vor elemina singuri din organizatie,se vor incarca negativ,vor cauta vinovati in toti si in toate mai putin in ograda personala.in trecutul apropiat nici un antrenor blanco nu a titularizat jucatori pe alte principii decat performata individuala,loialitatea si interesul comun asa ca stau linistiti pe partea asta.

Real Madrid Romania