James Rodriguez: “Zidane a fost si ramane idolul meu!”

James

Intr-un interviu acordat El Chiringuito, James Rodriguez, actualmente la Bayern Munchen a discutat despre subiectul Real Madrid: “Cand am timp liber, vad tot ceea ce se intampla in La Liga si are legatura cu Real Madrid. Toate echipele din lume trec prin momente proaste, e normal. Ramane insa mult timp pana la finalul anului si cred ca lucrurile se vor schimba in bine”.

Columbianul se simte foarte bine in Germania. A depasit perioada de acomodare si ulterior accidentarea care-l scosese din calculele lui Ancelotti. Cu Heynkess pe banca, James a inceput sa conteze. Are 3 goluri si 5 pase de gol in acest sezon pentru bavarezi, in 1301 minute jucate. Si este fotbalistul cu cea mai buna medie a paselor cheie per joc din Bundesliga.

Cum suna o finala de UCL, Real – Bayern pentru James? “Da, de ce nu? Real Madrid trebuie sa treaca de un adversar foarte dificil, insa in Liga Campionilor, Madridul isi schimba chip-ul si cred ca va trece de PSG”.

James vorbeste foarte frumos de Real Madrid si, in ciuda faptului ca a fost inlaturat de la echipa chiar de Zinedine Zidane, columbianul ramane un tip elegant: “A fost si ramane idolul meu. Un jucator urias, cu mare calitate. Nu stiu daca intre noi a fost lipsa feeling┬áde sau nu. Fiecare antrenor are propriile sale gusturi, iar eu stiu sa respect asta. N-as putea spune ca a fost nedrept cu mine. Dar, atunci cand intram, simteam ca fac lucruri interesante pentru echipa. In fine, nu vreau sa ma mai gandesc”.

Rodriguez este evident afectat. Se simte tradat, dar nu isi pierde eleganta din discurs. Unul destul de dificil pentru el. Nu ascunde insa ca a avut mari problema cu presa spaniola: “Se spuneau o groaza de lucruri neclare: ca nu ma antrenam bine, spre exemplu. Eu am constiinta impacata, am dat mereu, dar mereu totul la antrenamente. Mereu incerc sa fiu bine si pregatit. Cei care spuneau asta au vrut sa-mi faca rau si au reusit” a concluzionat James, in interviul acordat lui Edu Aguirre la El Chiringuito.

Despre autor

Tags: , , ,

Laur Anghelache

Laur Anghelache

Orice om este prost cel putin 5 minute pe zi; intelepciunea consta in a nu depasi acesta limita. #SiempreMadridista

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap