Jese incercat de Rafa Benitez in rolul de atacant

La primele antrenamente pe care le-a efectuat in Australia, Rafa Benitez a incercat deja diverse pozitii pentru jucatorii sai. Daca pe Bale l-a folosit atat in rol de “enganche”, dar si ca atacant in 442, tehnicianul madrilen le-a atribuit roluri noi si lui Isco sau Jese. Fostul jucator al Malagai a jucat atat ca mediapunta, cat si ca mijlocas dreapta in timp ce canteranul a fost incercat de Benitez in rol de varf in 442.

Benitez de altfel se gandeste la Jese ca la o varianta de posibil numar 9, un rol pe care Jese l-a mai jucat in nationala de tineret sub 19 ani, la Castilla, dar si temporar la Real Madrid Juvenil A. Rafa crede ca Jese poate acoperi mai multe pozitii in mai multe sisteme, iar pozitionarea sa ca numar 9 este si unul dintre motivele pentru care Benitez nu a insistat neaparat pentru aducerea unui alt atacant. “Jese trebuie sa prinda minute, un alt atacant ii diminueaza si mai mult sansele” ar fi spus antrenorul staffului sau conform Cuatro.

Jese ar fi cerut in urma cu doua luni clubului sa fie lasat sa plece sub forma de imprumut, insa sosirea lui Benitez l-a facut pe canteran sa se razgandeasca: “Contez pe tine, munceste si vei juca la mine”. In acest moment, Benitez are varianta Jese atat ca aripa in oricare dintre benzi, cat si ca atacant in 442, situatie pe care Jese o vede cu ochi favorabili. La primele antrenamente din Australia, Jese a fost unul dintre cei mai activi jucatori.

Despre autor

Tags: , ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap