Jorge Mendes pune capat speculatiilor: “Cristiano Ronaldo se va retrage de la Real Madrid!”

Cel mai cunoscut impresar din fotbalul mondial, portughezul Jorge Mendes a pus capat speculatiilor aparute in presa mondiala vis-a-vis de o posibila intoarcere a lui Cristiano Ronaldo la Manchester United: “Cristiano este fericit! Normal ca are sentimente pentru United, dar tot ceea ce-si doreste este sa ramana la Real Madrid. Lumea stie foarte bine ca este imposibil sa-l transferi din Capitala Spaniei…atunci de ce sa abordezi acest subiect? Faptul ca e respectat si iubit in Anglia il onoreaza, dar Cristiano este pana la moarte cu Madridul” s-a mirat impresarul numarul 1 al lumii.

Pentru Mendes, jucatorul lusitan este cel mai mare fotbalist din istorie: “Este cel mai mare sportiv pe care l-am vazut. Din punctul meu de vedere, in urmatorii 500 de ani, nu va mai exista un fotbalist ca el. Cred ca vorbim deja despre cel mai mare jucator al tuturor timpurilor. In fiecare zi e mai bun, este absolut impresionant ceea ce face el” a tunat Mendes.

Omul de afaceri portughez asigura ca intre Ronaldo si Florentino Perez nu exista probleme: “Are o relatie fantastica cu presedintele Perez, in plus are un contract in vigoare, se va retrage de la Real Madrid si va dobori toate recordurile”.

Rugat sa-l descrie pe omul din afara terenului, Jorge Mendes spune: “Este un tip modest, un tata extraordinar si un fiu pe care orice mama si l-ar dori”. In schimb, pe teren, Mendes spune ca Ronaldo este “mai bun de la meci la meci, niciodata nu e suficient de multumit, mereu isi doreste sa ofere si mai mult”. Impresarul a dezvaluit si care este visul lui Cristiano in viitor: “Vrea sa castige din nou Uefa Champions League cu Real Madrid”.

La finalul interventiei sale de la emisiunea “El Partido de las 12”, Mendes a vorbit despre James Rodriguez, jucatorul transferat de Real Madrid de la AS Monaco in aceasta vara: “Era un mare suporter al echipei madrilene inca din copilarie. Nu de putine ori a venit la stadionul Santiago Bernabeu pentru a urmari Realul, chiar daca imbraca tricoul altor formatii” a incheiat Mendes.

Despre autor

Tags: , ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap