Julen Lopetegui prezentat oficial ca antrenor la Real Madrid

Julen Lopetegui a fost prezentat astazi in functia de antrenor principal la Real Madrid, in ceea ce a fost de departe conferinta de presa cu cele mai multe aplauze venite natural pentru un antrenor madrilen. Degajat, dar vizibil emotionat, fostul selectioner al Spaniei si noul tehnician de pe Santiago Bernabeu a fost insotit de familia sa, de presedintele clubului Real Madrid, Don Florentino Perez, de conducerea administrativa a noii sale echipe, dar si de fostii mari jucatori Raul si Alvaro Arbeloa. Iata cele mai importante declaratii ale noului antrenor de la Real Madrid

“Va multumesc! Multumesc, presidente. Multumesc, Real Madrid! Pentru increderea acordata si pentru responsabilitatea pe care mi-o asum cu multa mandrie. Stiu unde vin si stiu exact ce inseamna Real Madrid. Aici, exigenta este maxima si vom incerca sa ne ridicam cu totii la inaltimea istoriei acestui club. Am simtit forta si grandoarea acestui club din primul moment in care am revenit la Valdebebas. Este impresionant. Ieri a fost cea mai trista zi din viata mea, astazi este cea mai fericita!”

“Voi urmari meciul Spaniei si voi sustine echipa ca un spaniol de rand. Ma simt parte al acestui grup si sunt sigur ca vom face un Mondial extraordinar. ”

“Am sa fiu foate scurt, pentru ca Presi a explicat totul extraordinar. Am vrut sa fac o conferinta de presa imediat, insa Rubiales nu era prezent. A trebuit sa astept si am facut-o, mi s-a parut firesc. Ce s-a intamplat dupa eu nu mai am de unde sa stiu. Am vrut sa fim transparenti si sinceri. N-am vrut sa ascundem nimic, pentru ca nu mi se parea normal sa o facem. Asa cum a explicat presedintele, transparenta mi s-a parut o idee fireasca, pentru a nu perturba linistea echipei. Eu nu-mi mint jucatorii. Jucatorii mei s-au comportat extraordinar! Dupa ce au aflat vestea am facut cel mai bun antrenament din aceasta saptamana.Acel grup este magnific si sunt sigur ca pot deveni campioni mondiali. Imi pare rau de reactia presedintelui, si da, mi s-a parut ciudata. Mai ales ca imediat ce i-am transmis vestea, m-a felicitat! Eu sunt un om loial. Am invatat asta la Real Madrid. Voi fi alaturi de echipa nationala”

“Cristiano Ronaldo este jucatorul pe care mi-l doresc alaturi de mine pentru totdeauna. Evident, cel mai bun fotbalist din lume e la Real Madrid. N-am niciun dubiu”

“Nu am facut nimic gresit. Daca sinceritatea e un gest gresit atunci da, poti spune asa. Nu as schimba nimic. As schimba doar reactia lui Rubiales”

“Exista cineva special care m-a felicitat astazi si ii multumesc. Mi-a scris: te-am cunoscut la 18 ani cand ai venit aici la Valdebebas, aici in casa asta. Astazi, te intorci acasa”.

Despre autor

Tags: , , ,

Angelito

Angelito

"En el fútbol, el público se cansa de sus grandes figuras antes que éstas empiecen a fallar." - Don Santiago Bernabeu

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap