Kepa la Real Madrid, din iarna!

Kepa Arrizabalaga va ajunge in perioada de iarna la Real Madrid. Portarul de la Athletic Club de Bilbao va semna un contract pe 6 ani si va avea un salariu de 2.5 milioane de euro pe sezon. Conform cotidianului MARCA, Real Madrid va plati 25 de milioane de euro pentru a-l transfera pe Kepa in iarna, desi fotbalistul ramane liber de contract in vara.

Aceasta suma vine ca urmare a interesului major manifestat de multe alte cluburi majore din Europa pentru tanarul portar spaniol si ca urmare a intelegerii dintre clubul basc si Real Madrid. Oficialii madrileni decid sa plateasca de altfel cu 5 milioane de euro mai mult decat clauza de reziliere a portarului pentru ca mutarea sa fie facilitata spre Bernabeu.

Graba madrilenilor pare pe undeva justificata, tinand cont ca in vara ar fi trebuit sa lupte cu Juventus sau Paris Saint Germain pentru Kepa Arrizabalaga, parizienii fiind decisi sa-i ofere un contract dublu celui mai talentat tanar portar din Spania.

Pe de alta parte, o sosire din iarna a lui Kepa produce un risc neplacut la nivel de lot. Keylor Navas, titularul postului in acest moment isi va avea postura amenintata, in timp ce sezonul lui Kiko Casilla ar fi practic incheiat. Chiar si pentru Kepa Arrizabalaga este un moment neprielnic, tinand cont ca bascul este titular indiscutabil la Bilbao si are sanse mari sa prinda lotul Spaniei la turneul final din Rusia.

Exista informatii care anunta ca Madridul l-ar putea semna totusi din iarna, dar lasa pentru inca sase luni la Bilbao. Profilul lui Kepa Arrizabalaga il gasesti pe site-ul nostru intr-o analiza completa.

In weekend, Kepa a reusit parada etapei in fata lui Boateng, la scorul de 0-0.

Despre autor

Tags: , , ,

Angelito

Angelito

"En el fútbol, el público se cansa de sus grandes figuras antes que éstas empiecen a fallar." - Don Santiago Bernabeu

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap