La Madrid, astazi incepe era Rafa Benitez

Nerabdator. Entuziasmat. Optimist! Asa si-a inceput Rafa Benitez aventura la clubul vietii sale. Tehnicianul madrilen si-a intrerupt vacanta si s-a prezentat la Valdebebas cu 36 de ore inainte de termenul stabilit. Apropiatii spun ca a fost o vacanta plina de calcule, analize si idei discutate cu Florentino sau Jose Angel. Era Rafa Benitez este pe punctul de a incepe…

Benitez si-a convocat pentru astazi la ora 17:00 (18:00 in Romania) jucatorii, chiar daca pentru ei antrenamentele vor incepe abia de maine. Vor lipsi James Rodriguez si Casemiro (jucatorii convocati la Copa America), dar si Marco Asensio (care va disputa Campionatul European sub 19 ani din Grecia cu echipa nationala). Practic, la reunirea lotului, Benitez va conta pe 24 dintre cei 27 de jucatori pe care ii are la dispozitie. In plus, Casillas e pe picior de plecare, iar Keylor Navas indisponibil, in timp ce situatia lui Sergio Ramos necesita o rezolvare rapida.

Transferurile verii sunt Danilo (32 de milioane de euro), Casemiro (7,5 milioane de euro) si Lucas (1 milion). Mai mult ca sigur urmeaza alte doua.

Despre autor

Tags: ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap