Manifest blanco » Luptaţi băieţi, luptaţi!

Cheia istoriei e in mana voastra! Si o gasiti in buzunarul din stanga sus al camasii de cateva mii de euro de la costumul de si mai multe mii de euro, pe care il veti purta diseara, inainte sa va dezechipati pentru a imbraca din nou, cele mai frumoase tricouri din lume.

Azi, Madridul se pregateste de sarbatoare, asa chinuit de remuscari si framantat de nevlonicie cum s-a trezit, dar perfect inaltat de speranta.

Peste cateva ore autocarul vostru va ajunge in Paseo Castellana. 

Veti observa ca sunteti din nou in centrul Universului.

Veti afla pentru a nu stiu cata oara ca fotbalul a lasat la vedere in orasul in care traiti de cativa ani, o noua religie universala, atragatoare si cuprinzatoare.

Asa veti constientiza incarcatura momentului si asa va veti incarca de emotie.

Meciul din seara asta trebuie sa-i trimita la culcare rapid pe toti cei care si-au pus milioane de sperante in inima slaba a lui Michael Oliver si s-au inselat amarnic.

Si pe toti cei care l-au crezut pe Zinedine Zidane un fel de Di Matteo.

Si pe toti cei care-l ironizeaza pe Cristiano. Legenda noastra vie!

Nu va temeti! Pana sa gaseasca paradisul, chiar si Dante a coborat in infern! Aveti nevoie de o patima care sa va scalde pacatele si de milioane de oameni care sa va incarce sufletele.

Stim asta si de aceea am fost, suntem si vom fi mereu langa voi.

Chiar daca uneori nu ne meritati! Chiar daca de multe ori, nu va meritam!

Marele foc de artificii de la Kiev invoca insa fidelitatea, loialitatea si logodna mitica dintre noi si voi. Fara acest binom virtual n-ar fi existat nici Lisabona, nici Cardiff, nici Hampden Park, nici Stade de France, nici Milano … si nu va exista nici Kiev! 

Veti intelege si asta pe la 21:15, cand iesiti la incalzire.

Fara voi, noi n-am exista. Fara noi, voi n-ati exista. De aceea, azi e nevoie sa luptati! Asa cum poate n-ati mai facut-o niciodata de cand ati imbracat tricourile alea legendare de culoare alba.

Sa luptati pana cand vom reusi sa conturam, din nou, o poveste de neuitat pentru copiii si nepotii nostri care ne vor lua locul! Si care ii vor sustine pe copiii si urmasii vostri.

 • Pentru cei care plang pentru voi de bucurie sau tristete, luptati!
 • Pentru emblema pe care o purtati in piept, luptati!
 • Pentru istoria care recomanda Madridul drept cel mai mare club al Planetei, luptati!
 • Pentru tricoul alb pe care Juanito l-a facut rosu de sange, luptati!
 • Pentru toti cei care raspund mereu “prezent” indiferent de jucatori, antrenori, generatii, atunci cand le cereti sprijinul, luptati!
 • Pentru cei care se urca in vehicului rapid al sperantei, cautand sa uite micile probleme zilnice prin Real Madrid, luptati!
 • Pentru madridismul din intreaga lume, luptati!
 • Impotriva antimadridismului din intreaga lume, luptati!
 • Impotriva celor ce se numesc, plin de ifos, specialisti si va ataca zilnic, luptati!
 • Impotriva celor care-si justifica propriile slabiciuni si neputinte prin “favorurile” facute de cine stie ce foruri Realului, luptati!
 • Impotriva celor care ne manjesc istoria, ne pateaza prezentul si ne ameninta viitorul sportiv intr-un mod nesportiv, luptati!
 • Impotriva celor care considera Madridul un teritoriu fundamental al mercantilismului, luptati!
 • Impotriva figurilor respingatoare de pe frontispiciul mediei din intreaga lume care vor suferi enorm vazandu-va intr-o noua finala, luptati!
 • Impotriva nechematilor agresivi care au curajul sa conteste suprematia acestei generatii blanco, luptati!

Blancos, luptati!

Despre autor

Tags: , , ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap