MARCA: Viitorul lui Rafa Benitez la Real Madrid atarna de un fir de ata

“Viitorul lui Rafael Benitez la Real Madrid atarna de un fir de ata”, anunta cotidianul MARCA. “Florentino Perez il mentine inca in functie pe tehnicianul madrilen, dar cu fiecare zi care trece, increderea in ceea ce face Benitez scade”, sustine aceeasi sursa. De la Directori, pana la fani, jucatori si chiar unii membrii ai Consiliului de Administratie, opinia generala pare sa fie una de neincredere: nimeni nu crede ca Benitez poate recupera echipa.

Sondaje printre abonati, telefoane zilnice catre jucatori si informatii (rapoarte) despre activitatea sa. Toate coincid intr-un moment in care scaunul lui Benitez se clatina tot mai serios la Madrid. Numele de inlocuitori vehiculate apar zilnic in presa, iar in zona nobila de la Bernabeu se vorbeste tot mai des de numele lui Zidane. Altii rostesc numele lui Mourinho, ba chiar si cel al lui Antonio Conte sau Fabio Capello. Cert este ca Benitez depinde probabil de meciul de pe 3 ianuarie de la Valencia, pe care este obligat sa-l castige.

Pentru multi oameni din club, principala vina a antrenorului este legata de faptul ca nu a reusit sa-si apropie jucatorii. Si nu unul sau doi, ci majoritatea.Inca de la primele sale zile in Valdebebeas, Benitez nu a fost unul dintre preferatii acestora, dar cu timpul, nici personal, nici uman si nici profesional, Benitez nu s-a facut inteles. Fotbalistii s-au distantat incet, incet de viziunea antrenorului si acuza ca nu il inteleg. Iar oficialii blanco nu pot sa stea cu mana in san la astfel de acuzatii. Singuratatea in care se zbate Rafa Benitez in acest moment este una evidenta, iar imaginile care aratau clar cum corpul tehnic mananca separat de restul grupului sunt neintalnite pana acum la Madrid. Nici macar cu Mourinho nu s-a intamplat asta. Benitez a reusit sa isi indeparteze incet orice element de sustinere, Mourinho se duelase cu o serie de jucatori emblema din vestiar,dar era sustinut de 70% din lot. Si n-a fost suficient! Intre actualii jucatori merengue si antrenor nu exista feeling. Unii il recunosc drept un bun profesionist, altii ii apreciaza viziunea, unii nu i-o inteleg: dar cu totii cad de acord ca Rafa Benitez nu transmite.

Si totusi, Benitez a incercat. Cel putin asa sustine MARCA, cotidian care prezinta o serie de informatii in editia tiparita legate de “diferitele cai de a-si apropia jucatorii” ale antrenorului nascut la Madrid. N-a reusit, iar inversunarea cu care acestia trateaza relatia cu antrenorul obliga la masuri. Mai ales ca nici jocul nu-l ajuta pe Benitez. In club se vorbeste ca singurul lucru bun reusit la nivel de echipa in aceasta perioada este forma buna pe care o arata Gareth Bale, insa ca in rest, majoritatea jucatorilor au scazut ca randament. In aceasta panorama, Florentino Perez si Jose Angel Sanchez au cerut opinia vestiarului, reprezentat de capitanul Sergio Ramos in incercarea de a cauta o cale de mijloc ce poate rezolva acest razboi rece. Sustinerea jucatorilor insa nu exista, iar acum Florentino Perez pare sa resimta si lipsa de sustinere din zona nobila pentru antrenor. Madridul nu si-a concediat antrenorul, mai ales ca urma aceasta mini vacanta de sarbatori. Nici macar Benitez nu pare in acest moment in apele sale, antrenorul aflandu-se parca in carantina in casa sa din Wirrel de Craciun. La primul pas gresit stie ca va fi demis. Pentru ca in atare conditii, zilele lui Rafa Benitez la Real Madrid par numarate.

Tags: , , ,

Riley

Riley

La camiseta del Real Madrid es blanca, se puede manchar de barro, sudor y hasta de sangre, pero nunca de verg├╝enza!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap