Marco Asensio, la cel mai bun sezon al carierei sale

Marco Asensio

Marco Asensio traverseaza cel mai bun moment al carierei sale. Ajuns la 22 de ani, fotbalistul nascut la Palma de Mallorca se bucura de cele mai bune cifre de la venirea sa pe Santiago Bernabeu.

Cu tot cu bonusurile incluse in transfer, Asensio a costat-o pe Real Madrid 5 milioane de euro. Se prea poate ca aceasta suma sa se demonstreze a fi cea mai importanta mica suma de transfer platita vreodata de gruparea blanco.

Citeste si » Diamantul din vitrina lui FloPer – Asensio, prezent si viitor la Real Madrid

Fotbalistul cu origini olandeze a fost imprumutat un sezon la Espanyol, acolo unde in sezonul 2015/2016 a dat 15 pase de gol pentru echipa catalana.

A convins astfel si de anul trecut s-a intors la Real Madrid, primind increderea antrenorului Zinedine Zidane, care a mizat pe el in partide importante precum dubla cu Bayern din sferturile UCL, semifinala cu Atletico Madrid, ambele El Clasico si chiar in finala Ligii Campionilor pentru 10 minute.

 “Nu sunt un star, nu sunt un anti star. Sunt un tanar care are suficient noroc sa faca ceea ce-i place”.

Asensio a jucat 38 de meciuri in 2016/2017, perioada in care a marcat de 10 ori si a reusit 4 pase decisive. Totalul minutelor disputate: 1,910 minute.

Mai e destul timp pana la finalul actualului sezon competitional, dar Marco Asensio a bifat deja 35 de meciuri si a marcat 10 goluri, asistandu-si colegii in alte 4 randuri. Totalul minutelor jucate: 1,843.

Per total, Marco se afla la cel mai bun sezon al carierei sale, iar pana in acest moment al anului a jucat mai mult decat a facut-o in sezonul trecut, in ciuda a ceea ce se scrie/spune despre el.

Despre autor

Tags: ,

Laur Anghelache

Laur Anghelache

Orice om este prost cel putin 5 minute pe zi; intelepciunea consta in a nu depasi acesta limita. #SiempreMadridista

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap