Mobilizare pro Cristiano din partea fan cluburilor spaniole: “Te sustinem neconditionat!”

Asociatia unita a fan cluburilor spaniole a luat astazi atitudine vis-a-vis de situatia lui Cristiano Ronaldo si a fluieraturilor venite din partea unui anumit sector de la tribuna a doua in partida cu Rayo Vallecano. Asociatia care aduna peste 50.000 de semnaturi blanco a emis un comunicat de presa direct catre starul portughez pe care il reproducem mai jos:

“Dragului nostru Cristiano Ronaldo:

Sambata trecuta ai auzit cu siguranta pe Bernabeu, acel loc care ne-a transmis mereu atata forta, mandrile, speranta si goluri, unele fluieraturi. Din partea Asociatiei fan cluburilor reunite ale clubului Real Madrid, tinem sa-ti comunicam urmatoarele:

1. Tu reprezinti pentru noi toate valorile de pret ale madridismului: forta, devotament, sacrificiu, loialitate

2. Am fost, suntem si vom fi intotdeauna langa tine neconditionat, constienti de valoara ta extraordinara pe care o pui in slujba echipei noastre si a Clubului nostru

3. Este foarte probabil ca cineva sa vrea sa se foloseasca de acea noapte de sambata pentru a forma o prapastie intre figura, dragostea pe care ti-o purtam si admiratia pe care toata suflarea madridista ti-o poarta si tine.

4. Fara doar si poate, pasiunea pentru clubul nostru ne poate face pe unii dintre noi sa ne exprimam sentimentele intr-o maniera care poate fi interpretabila din afara fenomenului madridista. Acest comunicat are insa rolul de a te face sa intelegi ca nu trebuie sa interpretezi gresit pasiunea noastra pentru un sportiv exceptional si pentru un membru al familiei noastre fata de care nu ne putem simti altfel, decat mandri.”

Despre autor

Tags:

Realmadrid.com.ro

Realmadrid.com.ro

Ser del Madrid es saber que ya eres el mejor en algo

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap