Mobilizare pro Cristiano din partea fan cluburilor spaniole: “Te sustinem neconditionat!”

Browse By

Asociatia unita a fan cluburilor spaniole a luat astazi atitudine vis-a-vis de situatia lui Cristiano Ronaldo si a fluieraturilor venite din partea unui anumit sector de la tribuna a doua in partida cu Rayo Vallecano. Asociatia care aduna peste 50.000 de semnaturi blanco a emis un comunicat de presa direct catre starul portughez pe care il reproducem mai jos:

“Dragului nostru Cristiano Ronaldo:

Sambata trecuta ai auzit cu siguranta pe Bernabeu, acel loc care ne-a transmis mereu atata forta, mandrile, speranta si goluri, unele fluieraturi. Din partea Asociatiei fan cluburilor reunite ale clubului Real Madrid, tinem sa-ti comunicam urmatoarele:

1. Tu reprezinti pentru noi toate valorile de pret ale madridismului: forta, devotament, sacrificiu, loialitate

2. Am fost, suntem si vom fi intotdeauna langa tine neconditionat, constienti de valoara ta extraordinara pe care o pui in slujba echipei noastre si a Clubului nostru

3. Este foarte probabil ca cineva sa vrea sa se foloseasca de acea noapte de sambata pentru a forma o prapastie intre figura, dragostea pe care ti-o purtam si admiratia pe care toata suflarea madridista ti-o poarta si tine.

4. Fara doar si poate, pasiunea pentru clubul nostru ne poate face pe unii dintre noi sa ne exprimam sentimentele intr-o maniera care poate fi interpretabila din afara fenomenului madridista. Acest comunicat are insa rolul de a te face sa intelegi ca nu trebuie sa interpretezi gresit pasiunea noastra pentru un sportiv exceptional si pentru un membru al familiei noastre fata de care nu ne putem simti altfel, decat mandri.”

 • bembiluna

  Mi s-a facut pielea de gaina…. Subscriu total.

 • Spines

  Este un jucator cu o constanta cum nu am mai vazut (mai ales pe postul sau) iar aici nu e vorba de cateva meciuri, un tur sau retur de campionat, nici macar nu ma pot rezuma la un club pentru ca C Ronaldo de multi ani incoace este un jucator important indiferent de meci, temperatura, teren, post sau club.
  Sa il fluieri dupa cate a reusit trebuie sa fi foarte departe de acest fenomen numit fotbal sau chiar si de sport in general.

  Prin reusitele sale s-a instalat in istoria blanco si sper sa il vad ridicand cat de curand la decima alaturi de colegi lui. Este singurul lucru care ii lipseste pentru a se alatura altor figuri importante precum Zidane sau Hierro.

 • Andy

  Mare dreptate ai Snipes , sunt perfect de acord cu tine

 • Nemurytorul

  E ceva incredibil cum si de ce este fluierat un om care a dorit din copilarie sa ajunga la Real Madrid si a dat si vrea totul in orice meci pe care il joaca si sunt unii care il fluiera !!!

  Aceia care il fluiera pe acest om nu sunt adevarati suporteri ci doar suporteri de ocazie !

  Hala Madrid !

 • Marius Odagiu

  Cris a vazut asta? ๐Ÿ™‚

 • http://www.realmadrid.ro Riley

  De acord cu cei de mai sus. Nici eu nu pot vreodata sa pricep cum sa ai o asa atitudine fata de cel mai bun om al tau, fata de cel ce este deja o legenda, cu amendamentul enuntat mai sus de Spines. Siempre contigo Cris! Siempre!!!

  PS Ma uitam aseara la fanii barcei, care la orice pasa gresita data de Messi aplaudat. Nu-i invidiez, sunt mult inferiori fanilor madrileni, dar le apreciez devotamentul si respectul pe care il arata unui jucator precum Messi. Din pacate, la noi nu pot spune acelasi lucru.

Real Madrid Romania