Pe urmele idolului sau: James Rodriguez a asistat la semifinala cu Bayern Munchen din aprilie

James Rodriguez face senzatie la Cupa Mondiala din Brazilia. Pustiul minune al columbienilor are numai 22 de ani si intreaga lume la picioare dupa cele 5 goluri marcate in primele sale patru meciuri la un turneu final. James a devenit primul sud american de la Pele incoace care marcheaza sau paseaza decisiv la sapte goluri in primele patru meciuri de la Cupa Mondiala si a atras atentia lumii fotbalului prin reusita fabuloasa din partida cu Uruguay din optimi.

Dupa meci, James Rodriguez a atras si altfel atentia presei mondiale: “Imi place liga spaniola. Mi-as dori sa joc intr-o zi acolo. Prefer Real Madrid inaintea Barcelonei” a marturisit noul star al columbienilor. La nici o ora de la aceasta declaratie, mama baiatului a intarit ideile fiului sau: “Este visul meu sa-l vad pe James evoluand pentru Real Madrid si imbracand tricoul cu numarul 10. Stiu ca este si visul sau, intreaga noastra familie tine cu Real Madrid” a declarat Pilar Rodriguez.

Pasiunea pustiului de la Monaco pentru Real Madrid nu este deloc una noua. Pe vremea cand evolua pentru FC Porto, James a marturisit ca idolul sau este Cristiano Ronaldo si ca viseaza ca intr-o zi sa-i calce pe urme. Pilar Rodriguez, mama lui James, marturiseste ca James i-a cerut bani pe vremea cand avea 11 ani pentru a-si cumpara un tricou cu Real Madrid: “Juca la Academia din Tolima, era cel mai bun de-acolo. Eram tare mandra de el, cand mi-a cerut banii pentru tricoul cu Real, n-am stat pe ganduri” isi aminteste Pilar. La Madrid era vremea “galacticilor”, iar Zidane, Figo, Raul, Ronaldo sau Roberto Carlo trezeau pasiuni deosebite. De-alungul anilor, pasiunea lui James pentru Real Madrd a devenit tot mai mare. Pustiul pentru care AS Monaco a platit 42 de milioane de euro si-a demonstrat-o nu mai departe de luna aprilie a acestui an.

Pe 28 aprilie, James s-a urcat in masina si a parcurs cei 584 de kilometri care separa Monte Carlo de Munchen pentru a asista la semifinala Ligii Campionilor dintre Real Madrid si Bayern Munchen de pe Allianz Arena. Nu a putut s-o urmareasca doar la televizor, a tinut sa-si urmareasca live echipa favorita. Mai mult, inainte de meci s-a oprit la Hotel Hilton Park unde erau cantonati elevii lui Carlo Ancelotti. I-a trimis un mesaj idolului sau, Cristiano Ronaldo, iar starul lusitan a coborat din camera de hotel desi era trecut de ora 22:00. James si Cristiano s-au pozat impreuna, intr-o fotofrafie care a strans sute de mii de like-uri pe instagram. Apoi a ramas la hotel alaturi de agentul sau, Jorge Mendes. A doua zi a fost prezent pe Allianz si a savurat succesul echipei blanco de la fata locului.

Despre autor

Tags: , , ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap