Pepe: “Ne sustinem antrenorul, ne sustinem presedintele!”

Rafa Benitez considera ca victoria de astazi este un succes al echipei, ca grup: “ Cred ca am fost o echipa, in adevaratul sens al cuvantului, mai uniti, si am reusit momente de fotbal bun. Sunt multumit de rezultatul acesti confruntari. Era important sa castigam cele trei puncte aici si am facut-o cu multa risipa de energie si cu sacrificiu din partea jucatorilor. De aceasta unitate si de munca avem nevoie pentru a termina sezonul cu fruntea sus. Eibar nu ne-a permis sa jucam cum am vrut noi, nu ne-au oferit posibilitatea de a juca fluid, pentru ca este o echipa care pune multa intensitate in joc. De aceea, victoria de astazi este cu atat mai importanta. O sa ne imbunatatim prestatiile, mai avem mult timp in fata. Pana acum, la inceputul lunii decembrie, ne-am confruntat cu multe accidentari, am suferit doua infrangeri dure, insa raspunsul echipei in Ucraina si astazi a fost bun, asa ca sunt multumit de baieti. Cristiano Ronaldo a facut un efort mare astazi, sunt incantat de el. A avut ocazii, a muncit pentru echipa si a marcat un gol. La fel ca ceilalti colegi ai sai, va fi in crestere de-acum inainte. Insa nu vreau sa remarc pe cineva in special, o repet, de zece ori, cele trei puncte de astazi sunt rezultatul unui efort comun, al intregii echipe. Am muncit bine in seara asta si am obtinut un succes meritat si foarte important.”

Keylor Navas: “ Victoria de astazi este vitala, desi suntem constienti ca trebuie sa progresam, insa acest meci era extrem de important pentru noi. Cele trei puncte ne mentin in competitia pentru titlu, iar faptul ca am tinut poarta inchisa este meritul tuturor colegilor mei. Adevarul este ca veneam aici dupa o perioada foarte grea, in care ne-am simtit foarte rau si am aratat la fel. Stim ca de acum trebuie sa iesim pe teren dispusi sa dam totul, cu dorinta de a castiga partide si titluri; sper sa fim din ce in ce mai buni, in fiecare zi. Vrem sa jucam bine, din respect pentru emblema Realului si din respect pentru fani. Sper ca Dani Carvajal nu are nimic grav, sa se recupereze repede. Din fericire, colegii nostri il vor putea inlocui cu succes, daca lucrurile nu stau asa.”

Pepe: “ Trebuie sa muncim si iar sa muncim, sa ii facem viata grea lui mister, sa nu stie pe care dintre noi sa il aleaga in prima echipa. Trebuie sa muncim pentru fani, ei merita acest lucru. Astazi, am reusit sa facem fata bine intensitatii cu care au jucat adversarii nostri si, impreuna, am reusit sa castigam. Era foarte important sa nu primim gol, iar in acest sens a lucrat toata echipa foarte bine. Cristiano marcheaza in continuare, are trei goluri intr-o sapamana. Asta este tot ce cerem de la el. Ne sustinem antrenorul, ne sustinem presedintele. Ceea ce ne lipseste uneori este ideea importantei pe care o are emblema pe care o purtam in piept, pe care trebuie sa o onoram.”

Lucas Vasquez: “ Real Madrid trebuie sa castige mereu. Astazi, din fericire, am reusit sa obtinem cele trei puncte care erau vitale, asa ca suntem multumiti. Am intrat in teren ca sa ajut echipa si am putut sa obtin penaltyul din care a marcat Cristiano. Echipa intreaga a luptat timp de 90 de minute, cu calitate si a obtinut o victorie meritata. Cand reusim sa nu luam gol, e mai usor sa castigam, pentru ca, desi suntem o echipa care marcheaza si isi creeaza ocazii, nu ne convine situatia de a primi goluri. Eu sper doar sa ma pregatesc foarte bine in fiecare zi, pentru a putea profita de minutele pe care mi le ofera mister. Despre colegii mei, ce sa va spun? Karim e bine, e un jucator de top. Cristiano isi demonstreaza valoarea marcand goluri. Dani se simtea bine, avea doar ceva dureri minore, insa vom vedea ce se mai intampla.”

Gareth Bale a publicat pe twitter un mesaj de multumire catre colegul si prietenul sau, Luka Modric: “ Am reusit impreuna o victorie importanta in drumul nostru! Inca o minge perfecta din partea lui Luka pentru golul meu.”

Emilio Butragueno: “ Ne-a costat un pic de efort sa unim randurile, insa am obtinut o victorie importanta. Apararea si-a facut bine treaba, nu am primit gol, datorita atentiei pe care am acordat-o mai ales fazelor fixe. Faptul ca James a fost rezerva este decizia antrenorului, insa noi stim toti ca este un jucator minunat. Nu jucase cateva saptamani si avea nevoie sa reintre treptat in joc; sper sa ne aduca multe bucurii prin jocul lui. Golul lui Bale este superb, insa trebuie sa remarcam si meritele lui Modric, i-a oferit o pasa minunata. Dar, in aceeasi masura, remarc demarcarea perfecta a lui Gareth. Lui Karim i-am cerut sa se concentreze la fotbal. Altfel, il sprijinim neconditionat. A trecut peste o accidentare si este nevoie de timp sa se reintegreze perfect si in siguranta. Sunt sigur ca va juca foarte bine, pentru ca are calitati formidabile.”

Despre autor

Tags: , , , , , , ,

bembiluna

bembiluna

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap