PSG fura prim planul Realului in cazul Kylian Mbappe Lotin

Mbappe

Real Madrid s-ar putea vedea nevoita sa se retraga din cursa pentru achizitionarea lui Kylian Mbappe. Marele talent al celor de la AS Monaco a trezit interesul mai multor echipe importante din fotbalul continental, printre care Manchester City, Manchester United, Arsenal, Real Madrid sau Paris Saint Germain.

Conform informatiilor prezentate de L’Equipe, parizienii sunt insa gata sa faca o “adevarata nebunie” pentru a-l aduce pe starul monegascilor. L’Equipe, cel mai influent si serios cotidian francez anunta ca oficialii lui PSG s-au intalnit cu tatal fotbalistului, cu care au discutat despre posibilitatea trecerii acestuia pe Parc de Princes.

PSG il atrage pe Mbappe cu un proiect serios, o pozitie de titular indiscutabil, statutul de superstar al echipei si un salariu incredibil: 13.5 milioane de euro pe an!

Dar asta nu e tot! Parizienii, care n-au facut inca niciun transfer important in acest sezon, sunt gata sa faca orice sacrificiu pentru Mbappe, sustine L’Equipe. 150 de milioane de euro ar putea plati PSG pentru fenomenul de la Monaco, dintre care 120 de milioane direct si alti 30 de milioane in transe si bonusuri. Conform francezilor, Real Madrid nu va intra intr-o astfel de licitatie pentru fotbalistul de 18 ani, in ciuda interesului evident pentru tanarul atacant cu cifre istorice in Uefa Champions League.

“Oferta parizienilor este reala. Nu a fost inca facuta oficial, dar PSG a anuntat clubul monegasc ca aceasta este suma pana la care poate merge. Optiunea fotbalistului va fi decisiva, chiar daca el vrea sa mearga la Real Madrid, la aceasta ora, PSG are prima sansa pentru achizitionarea sa” – Radio Monte Carlo

Despre autor

Tags: , ,

Angelito

Angelito

"En el fútbol, el público se cansa de sus grandes figuras antes que éstas empiecen a fallar." - Don Santiago Bernabeu

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap