Rafa Benitez: “Ne lipseste ritmul, dar nu e loc pentru scuze, trebuia sa castigam”

Browse By

Dupa 0-0 cu AS Roma la Melbourne, Rafael Benitez a oferit cateva declaratii la capatul meciului sau de debut pe banca “albilor”. Iata cele mai importante dintre ele:

 

“Ne lipseste in mod evident ritmul, dar nu cautam scuze, ar fi trebuit sa profitam de sansele create, in special ocazia lui Lucas. Sunt doar cinci zile de pregatire, trebuie sa dam timp baietilor. In prima repriza am controlat jocul ceva mai mult si mai bine, in partea a doua, am impresionat doar prin energie, insa am fost imprecisi”

“Discutiile despre sistem sunt inutile si obositoare. Sistemele sunt aproape la fel, miscarea jucatorilor si calitatile lor definesc un sistem de joc. Unii jucatori incep mai bine pretemporada, altii intra mai dificil in ritm. In general, am aratat bine si imi felicit baietii”

“Cristiano are o atitudine exemplara. Am muncit impreuna putin, dar mereu cu intensitate si speranta. “

“L-am incercat pe Jese ca varf, pentru ca este o optiune. Apoi a intrat Benzema, insa cand vor castiga ritm veti vedea altceva la ei. Daca ne vom imbunatati jocul defensiv si coordonarea dintre compartimente, castigam un plus si pe faza de atac”

“Nu vreau sa personalizam. Imi pare rau ca nu au putut juca toti canteranii, dar azi am avut un simplu antrenament concretizat printr-un meci.”

“Casilla asigura concurenta si ma bucura asta. Avem portari de calitate”

“Bale in spatele varfului este o optiune si imi place ce am vazut. Nu este un experiment, cred ca este o posibilitate importanta ca el sa joace acolo”

 • http://realmadrid.com.ro/ Angelito

  Corecte declaratii. Decente si cu impuls. Una peste alta, antrenamentul de azi, mi s-a parut ok

 • rkothelegendkiller

  “Discutiile despre sistem sunt inutile si obositoare. Sistemele sunt aproape la fel, miscarea jucatorilor si calitatile lor definesc un sistem de joc.”-Foarte interesanta afirmatia!Pana la urma toate echipele joaca cu 4 fundasi, 1 sau 2 inchizatori 1 mijlocaj box to box, si 3 oameni de atac

 • angus

  Am sarit cu gura pe cei care nu aveau rabdare cu carlo, dar cand vad ce declaratii precise si sigure da rafa… Incep sa fiu de acord cu ei. Sa vedem si practica la fel de spectwculoasa ca teoria si vom stii ca Realul ba fi pe un drum bun, pe maini sigure. Am mai spus-o, sper ca rafa sa fie al nostru Sir Alex.

 • psycho

  e doar un prim meci dupa care un suporter ar fi putut trage mai multe concluzii doar daca ar fi fost martor si la antrenamentele premergatoare meciului..dar cum spuneam mai devreme am jucat cu as roma si nu cu quangzu shaolin masters blablabla fc deci eu vad un start ok .din ce citesc si vad la benitez o sa le iasa repedjor din cap blazarea si proastele obiceiuri deprinse in vechiul mandat.
  ps.benitez incepe de la zero,pana si fundatia a fost fisurata de italian.

  • psycho

   ptiuu,am ratat loviturile de departajere…iar unii din echipa chiar pe bune.
   no harm done,mergem mai departe .

   • Vlad Vld

    nu le-am ratat… doar una…

Real Madrid Romania