Real Madrid Castilla : intariri in defensiva

Real Madrid Castilla, echipa antrenata de Zizou a reusit si ea sa profite in ultimele zile de mercato si si-a intarit defensiva cu doi jucatori.

Primul este fundasul dreapta uruguayan  Guillermo Varela (21 ani)  jucator venit imprumutat de la noii nostrii “parteneri de afaceri” Manchester United. Varela a fost primul jucator achizitionat sezonul trecut de Moyes vazut in principal ca un concurent pentru Rafael pe postul de fundas dreapta. El nu a reusit sa se adapteze atat de repede si a trecut la echipa under-21 a lui Manchester unde a jucat 19 meciuri contribuind cu 3 asisturi . El vine sub forma de imprumut pe un sezon la Castilia sub dorinta lui Louis Van Gaal de a fi folosit pe postul lui de fundas dreapta (el la under 21 fiind folosit foarte mult ca si fundas central) fapt ce ar ajuta pe viitor pe Manchester, tinand cont de noul sistem introdus .

Al doilea jucator adus e fundasul central chilian Benjamin Kuscevic (18ani) jucator venit de la Universidad Catolica din Chile. El a reusit sa  la 17  ani sa prinda cateva minute in echipa mare a lui Universidad si a fost convocat la Nationala under -20. Conform presei locale , el a ajuns la 15 ani la club, si dupa ceva probleme medicale a reusit sa se impuna aratand ,conform spuselor antrenorului, ca pe langa talent este un baiat serios muncitor si foarte receptiv. El vine la Castilia tot sub forma de imprumut cu o optiune de cumparare pentru 4 mil de dolari.

Jucatorii vin sa intareasca defensiva echipei lui zidane care nu sta foarte bine pierzand primele doua meciuri din secunda B grupa 2 cu acelasi scor 1-2 impotriva Malagai B si a lui Atletico B.

 

Despre autor

Tags: , , ,

Cristian Prisacariu

Prisacariu

Donec eris félix multos numerabis amicos;

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap