Real Madrid – Cornella 5-0. Refacerea lumii lui Jese

Real Madrid n-a avut nicio problema in a transa si mansa retur contra modestei grupari de Segunda B, Cornella, grupare careia i-a administrat un categoric 5-0 pe Santiago Bernabeu.
Madridul continua sa se lupte cu recordurile.

Aseara, pentru prima data in istoria clubului, gruparea merengue a obtinut cea de-a zecea victorie consecutiva in Copa del Rey si cea de-a 17 victorie consecutiva din acest sezon. A fost seara lui Jese Rodriguez, canteranul care a revenit pe teren dupa 259 de zile de la accidentarea grava suferita in partida de Champions League contra lui Schalke. Iar Jese, a revenit cu gol si a primit uralele unui stadion care parca venise la acest joc doar pentru a-l revedea pe el. Canteranul Javi Munoz a debutat si el la nivelul primei echipe, intr-o partida in care Cornella a ratat deschiderea scorului, dupa ce Xavi Boniquet a ratat lovitura de la unsprezce metri acordata de Gonzalez Gonzalez.

Isco si James au facut spectacol in fata modestei grupari catalane, iar columbianul a trezit admiratia antrenorului sau, care l-a final l-a laudat pentru atitudinea si calitatea sa. El 10 a deschis scorul printr-o executie superba, apoi l-a servit senzational pe Isco pentru golul de 2-0. Al treilea gol a venit tot de la James (ajuns la 8 goluri si 8 pase de gol in acest sezon) dupa o actiune blanco absolut superba inceputa de Isco si continuata cu calcaiul de Chicharito.

Dupa pauza, Borja Lopez si-a introdus mingea in propria poarta, iar Isco a contribuit la momentul serii: assist pentru Jese Rodriguez iar “El Bichito” a finalizat splendid in stilul sau caracteristic cu sut la coltul lung din interiorul careului.

Real Madrid a terminat jocul avand in teren 7 canterani dupa ce pe gazon si-au facut aparitia si Diego Llorente (prestatie excelenta) si Javi Munoz. 5-0 pentru Los Blancos pentru care urmeaza confruntarile soc din fazele urmatoare ale Cupei Regelui Spaniei contra marilor rivale Atletico si posibil, Barcelona.

Rezumat:

https://www.youtube.com/watch?v=Y4n3Ez0SpVo

Despre autor

Tags: , ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap