Real Madrid – Granada, 23 decembrie 2020 – ora 20.45

Real Madrid înfruntă în această seară un adversar foarte dificil care joacă foarte bine în deplasare : Granada CF. Meciul de pe arena Alfredo di Stefano se anunță extrem de disputat, echipa noastră venind după 5 victorii consecutive dar în care a folosit un număr restrâns de jucători ( 14 ) și de aceea, în fiecare repriză secundă din ultimele 3 meciuri a scăzut semnificativ ritmul de joc.

Cum era de așteptat lipsește Luka Modric, titular în precedentele 5 meciuri și care are totuși 35 de ani. În meciul precedent a solicitat schimbarea în minutul 72 resimțind dureri musculare și nu a efectuat antrenamentele de dinaintea acestei întâlniri. Revin în lot însă Eden Hazard după o lungă absență, Isco după o accidentare ușoară și Vini JR. cu posibilitatea de a fi chiar titular.

Granada vine la Madrid după 3 victorii consecutive și bazându-se pe faptul că nu au primit gol în ultimele 4 partide. Se află momentan pe poziția a 6-a a clasamentului și pare în creștere de formă.

Echipa probabilă pentru diseară este : Curtois, Carvajal, Varane, Ramos, Mendy, Kroos, Valverde, Casemiro, Lucas, Karim Benzema și Vini JR.

Hala Madrid!

Realmadrid.com.ro

Realmadrid.com.ro

Ser del Madrid es saber que ya eres el mejor en algo

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap