Real Madrid i-a “furat” Barcei brazilianul minune: Rodrygo vine pe Bernabeu

Rodrygo

Dorit cu insistenta de Barca, Rodrygo va ajunge la Real Madrid. Noul talisman al brazilienilor ar fi semnat deja un acord pe sase sezoane cu gruparea blanco, in schimbul sumei de 45 de milioane de euro.

Nu a implinit inca 18 ani, astfel ca nu se va putea alatura imediat campioanei Europei. Brazilianul este atacant, cu toate ca masoara doar 1.73. Punctele sale forte sunt viteza, tehnica in regim de viteza si eficacitatea in fata portii.

Rodrygo Goes a stranit interesul multor cluburi mari din Europa desi abia a implinit 17 ani. Brazilianul ar fi fost deja monitorizat vreme de 2 luni de Juventus, iar Santos a refuzat recent o oferta de 30 de milioane de euro de la Barcelona pentru el, anunta Globeosporte. Mai mult, dupa ce in weekend a punctat de trei ori in numai 9 minute in partida Santos-Victoria, brazilienii au incercat sa-i propuna un nou contract cu clauza de 100 de milioane de euro.

Atacantul este al doilea mare transfer din Brazilia pe care il face Real Madrid dupa Vinicius Junior. Ambii sunt considerati marile sperante ale viitorului pentru Selecao. De Rodrygo s-a mai interesat recent si Paris Saint Germain prin agentul lui Lo Celso.

Despre autor

Tags: , ,

Realmadrid.com.ro

Realmadrid.com.ro

Ser del Madrid es saber que ya eres el mejor en algo

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap