Real Madrid il vinde pe Martin Odegaard: destinatie surpriza pentru norvegian

Browse By

Marin Odegaard a ajuns la o intelegere cu Paris Saint Germain, anunta presa spaniola, citand surse din presa franceza. Norvegianul va parasi Real Madrid dupa numai un an si va semna dupa 1 ianuarie noul angajament cu echipa lui Unai Emery. Conform apropiatilor, cel care l-a convins pe Odegaard ca Parisul este cea mai buna optiune in acest moment pentru cariera sa a fost Jese Rodriguez, fostul jucator al echipei merengue.

Odegaard, care pe 17 decembrie a implinit 18 ani, va incasa un salariu dublu in Franta, urmand a fi remunerat cu 5.5 milioane de euro pe an. Va avea statut de prima echipa si culmea, ar putea sa-l inlocuiasca in lotul echipei mari chiar pe Jese Rodriguez, fotbalist care nu a convins pe Parc de Prince. Real Madrid nu il va ceda sub forma de imprumut pe Odegaard, acceptand propunerea de a-l vinde definitiv pentru 15 milioane de euro. Informatia confirmata de spanioli a scapat din birourile de la Paris in mainile reputatului jurnalist Francois Gallardo.

 

EDIT: Stirea legata de echipa de fotbal feminin, precum si stirea legata de Martin Odegaard sunt la fel de reale ca stirea de anul trecut cu Bielsa, stire care a produs oarece suspine anul trecut 🙂 Florin Iacob a tinut sa sarbatoreasca ziua pacalelilor din Spania, si in Romania…Asa ca, bucurati-va (sau intristati-va) totul a fost o glumita! Singurul cutremur real s-a produs azi-noapte si n-a fost din vina noastra. Noi ne intoarcem la lucruri serioase din 2017, cu forte noi si cu articole mult mai reale si speram, mai bune. Hala Madrid!

Left Menu Icon
Real Madrid Romania