Real Madrid – Liverpool 1-0. Victorie si calificare in optimile Ligii

Real Madrid a trecut de FC Liverpool cu scorul de 1-0 in cel de-al patrulea joc din cadrul grupei preliminare din Uefa Champions League 2014-2015. Karim Benzema a marcat singurul gol al intalnirii.

“Cormoranii” au avut nevoie de 58 de minute pentru a trimite primul sut pe spatiul portii lui Iker Casillas. Pana atunci, madrilenii dominasera copios partida si ratasera cu nemiluita. Cristiano Ronaldo si Simon Mignolet au avut propriul lor meci, dar portarul Belgian a reusit sa-l stopeze pe atacantul madrilen in toate incercarile sale de a-l depasi pe golgeterul all time al Uefa Champions League, Raul Gonzalez.

Singurul gol al meciului a venit in minutul 27 la capatul unei actiuni pe care Marcelo Viera a incheiat-o cu o centrare de manual pentru Karim Benzema, francezul indeplinind o simpla formalitate. Cei 4000 de fani ai englezilor au indurat suprematia “albilor” cu stoicism, facandu-se auziti in ciuda faptului ca Real Madrid le domina favoritii la toate capitolele. Ocaziile la poarta lui Mignolet s-au succedat cu repeziciune pe durata primei parti, pentru ca la reluare, madrilenii sa opreasca oarecum acceleratia. Doar intrarea lui Gareth Bale a mai dinamizat forta ofensiva a trupei lui Ancelotti, galezul producand dezechilibru atat in dreapta cat si in careul advers. De altfel, cea mai mare ocazie a reprizei a doua a avut-o chiar Bale, care a lovit bara dupa o centrare perfecta din flancul stang.

Liverpool n-a reusit in ciuda eforturilor lui Lallana sau Borini sa inscrie nici in acest al doilea meci contra campioanei Europei si va duce acum o lupta extrem de interesanta pentru calificarea de pe locul doi cu FC Basel. Real Madrid, obtinand al patrulea success consecutiv in acest sezon de UCL, este déjà calificata in optimile de finala ale competitiei si foarte probabil va face acest pas de pe primul loc in grupa. Gracias equipo! Hala Madrid!!!

Despre autor

Tags: ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap