“Real Madrid negociaza deja transferul lui Hazard si il va rascumpara pe Morata!”

Directorul OKdiario, Eduardo Inda a dezvaluit la emisiunea El Chiringuito de Jugones ca Real Madrid a luat deja legatura cu oficialii lui Chelsea pentru transferul starului belgian, Eden Hazard, la cererea expresa a antrenorului Zinedine Zidane. Francezul a recomandat inca de acum sase ani transferul lui Hazard la Real Madrid, iar vara viitoare acest lucru s-ar putea in sfarsit intampla. Isco si James Rodriguez par tot mai aproape de o plecare de pe Santiago Bernabeu, in timp ce Florentino Perez il doreste inapoi pe Alvaro Morata, atacant pentru care pare sa fii primit ok-ul din partea tehnicianulu francez.

Alvaro Morata
Alvaro Morata

“Real Madrid negociaza deja cu Chelsea si cu agentul fotbalistului situatia lui Hazard. Zidane il doreste, iar belgianul nu mai vrea sa continuie la Chelsea. Mai mult, chiar si clubul englez pare dispus sa se desparta de Hazard” a anuntat Eduardo Inda aseara. In plus, reputatul jurnalist spaniol a confirmat interesul pentru revenirea lui Alvaro Morata: “Da, Real Madrid il va aduce inapoi pe Morata. Se va decide daca transferul se va face pentru ca Morata sa joace titular, daca va fi rezerva lui Benzema sau va fi rascumparat pentru a fi revandut pentru o suma si mai mare. Real Madrid stie ca il poate vinde pe Morata acum cu 50-60 de milioane. Arsenal este prima pe lista, iar la cum se prezinta in momentul de fata Karim Benzema, este greu pentru Morata sa ramana la Real Madrid” a confirmat Eduardo Inda.

“Isco si James sunt pe picior de plecare”

Despre situatia lui Isco sau James Rodriguez, directorul OKDiario a marturisit: “Acest doi fotbalisti sunt fascinanti. Cand Zidane a ajuns la Real Madrid astepta cu nerabdare sa lucreze cu amandoi, dar fiecare dintre ei sunt mai preocupati de chestiuni care nu tin de fotbal. Zidane nu accepta asta. A mizat pe ei, dar niciunul nu a rasplatit increderea pe care Zizou le-a acordat-o. Deja li s-a spus ca nu au asigurata continuitatea pentru sezonul viitor daca nu-si dau sufletul pe teren. Real Madrid a jucat duminica cel mai bun meci al sezonului fara Isco si James. Diferenta in cazul lor tine de atitudine nu de calitate, pentru ca ambii au o calitate extraordinara. Isco si anturajul sau sustin ca nu vor ramane in vara la Real Madrid. Pep Guardiola il doreste pe Isco la Manchester City. Este indragostit de stilul sau de joc, l-a dorit si la Barcelona, dar atunci Real Madrid s-a miscat foarte repede. Isco a fost foarte aproape de Barcelona” a declarat Eduardo Inda. Pentru Isco si James Rodriguez, Real Madrid isi doreste sa obtina 150 de milioane de euro, suma care nu pare deloc iesita din comun tinand cont de ce echipe sunt pe urmele fotbalistilor: Manchester City, Manchester United si Bayern Munchen.

Despre autor

Tags: , , , , , ,

Angelito

Angelito

"En el fútbol, el público se cansa de sus grandes figuras antes que éstas empiecen a fallar." - Don Santiago Bernabeu

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap